Albert Kwakman
zeer vriendelijk en geven je te tijd om goed te kijken
Ruime keuze
Komt afspraken na
Vriendelijk
Vriendelijke en vakkundige mensen zonder poespas.
Goed advies, mooie meubelen. Alles netjes gecommuniceerd en geleverd.
Gewoon en gezellig en veel keus
Je kunt rustig rond kijken. Wanneer je graag wilt dat iemand je helpt, staan ze direct voor je klaar.
Als je weet wat je wilt is er genoeg keuze
Groot assortiment en vriendelijke medewerkers
Vakkundig en vriendelijk.
Alles te overzien
Jazeker
altijd vriendelijk en behulpzaam personeel dat meedenkt
Interieurwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Interieurwereld heeft de volgende resultaten bereikt:
Interieurwereld
Verlengde Industrieweg 9
7949 AL Rogat-Meppel
zeer vriendelijk en geven je te tijd om goed te kijken
Ruime keuze
Komt afspraken na
Vriendelijk
Vriendelijke en vakkundige mensen zonder poespas.
Goed advies, mooie meubelen. Alles netjes gecommuniceerd en geleverd.
Gewoon en gezellig en veel keus
Als je weet wat je wilt is er genoeg keuze