Afhalen/bezorgen

R vdHeuvel

Komt afspraken na

Peter van Ittersum

Vriendelijk

Ze konden niet goed zien of er al betaald was. Dat was wel gedaan maar men kon het niet goed checken

Harry reiber

Vriendelijke en vakkundige mensen zonder poespas.

Nee helemaal goed
Toelichting eindoordeel
Ik kan geen klachten bedenken.

Johan de Jonge

Goed advies, mooie meubelen. Alles netjes gecommuniceerd en geleverd.

Clary Regtop

Gewoon en gezellig en veel keus

Top

Kloosterman

Je kunt rustig rond kijken. Wanneer je graag wilt dat iemand je helpt, staan ze direct voor je klaar.

Ruud

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Als je weet wat je wilt is er genoeg keuze

Leg gemaakte afspraken goed en duidelijk vast zodat andere medewerkers hier ook vanaf weten.
Toelichting eindoordeel
We kregen de indruk dat niet iedereen deskundig was.

Derk Esselink

Groot assortiment en vriendelijke medewerkers

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve review! Wij wensen uw veel plezier met uw aankoop. We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Interieurwereld van de Belt

Aad

Vakkundig en vriendelijk.

Toelichting eindoordeel
Helemaal tevreden met hulp door personeel. De kwaliteit van de meubels. Nagekomen afspraak m.b.t. leveringsdatum.

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve review en dat u tevreden bent! Wij wensen uw veel plezier met uw aankoop. We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Interieurwereld van de Belt

Rensina van Raalte

Alles te overzien

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve review! We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Interieurwereld van de Belt

Pieter Dekker

Jazeker

Henny Westra

altijd vriendelijk en behulpzaam personeel dat meedenkt

nvt

Geantwoord op

Interieurwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Interieurwereld heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

Interieurwereld

Interieurwereld is dé interieurspeciaalzaak in de driehoek Emmen, Assen, Zwolle. Je vindt bij ons alles op het gebied van wonen en interieur, voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Van banken tot bedden, van accessoires tot raambekleding en vloeren. We zijn sterk in interieuradvies. Een kleine greep uit onze merken: Pronto Wonen (veel uit voorraad leverbaar!), XOOON, Henders en Hazel, Design on Stock, Feelings, VT-wonen, Pode, Leolux, Rolf Benz, Auping, Luxaflex.

Verlengde Industrieweg 9

Komt afspraken na

Peter van Ittersum

Vriendelijk

Harry reiber

Vriendelijke en vakkundige mensen zonder poespas.

Nee helemaal goed
Toelichting eindoordeel
Ik kan geen klachten bedenken.

Johan de Jonge

Goed advies, mooie meubelen. Alles netjes gecommuniceerd en geleverd.

Clary Regtop

Gewoon en gezellig en veel keus

Top

Kloosterman

Ruud

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Als je weet wat je wilt is er genoeg keuze

Toelichting eindoordeel
We kregen de indruk dat niet iedereen deskundig was.

Derk Esselink

Groot assortiment en vriendelijke medewerkers