René Groeneveld
- Verbeterpunten of tips
- Misschien bestaande matten repareren?
- Sterke punten
- Kwaliteit en prijs
- Product of service:
- Set matten voor Twingo 2 GT
goede en snelle afhandeling
Prima product conform opgave
Prima matten voor een uitstekende prijs.
Prachtige matten voor de auto. De diamond collectie is gewoon een tapijt. Zo goed is de kwaliteit.
Goede levering van goede producten
Duidelijk en gemakkelijk
Prima service, bij twijfel over de juiste keuze, keurig een mailtje.
Prima matten en vlot geleverd
Altijd goede kwaliteit en mooi afgewerkt
Prima firma
Hele mooie matten ontvangen
Helemaal top! Vlotte service, prima communicatie, perfecte passing. Volgende matten weer deze leverancier!
Hele goede service en snelle levering. Uitstekende kwaliteit matten.
Duidelijke website en vlotte levering
Matten-Online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Matten-Online.nl
Postbus 160
8280 AD Genemuiden
goede en snelle afhandeling
Prima product conform opgave
Prima matten voor een uitstekende prijs.
Goede levering van goede producten
Duidelijk en gemakkelijk
Prima service, bij twijfel over de juiste keuze, keurig een mailtje.
Prima matten en vlot geleverd
Altijd goede kwaliteit en mooi afgewerkt
Prima firma
Hele mooie matten ontvangen
Hele goede service en snelle levering. Uitstekende kwaliteit matten.
Duidelijke website en vlotte levering
Matten-Online.nl heeft de volgende resultaten bereikt: