Communicatie
Kwaliteit
Prijs

Privé nummer

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Prettig contact, alle geduld met een 72 jarige vrouw waarmee ze door het menu heenliepen!! Na 2 dagen de 2 piepkleine lampjes ontvangen en ze pasten!! Ben er blij mee. Dank u!

Antwoord VerlichtingNL

Beste mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie die u ons heeft gegeven. We hebben wel even met u gemaild over de 1 ster en gaan ervan uit dat dit een vergissing is geweest, wat uiteraard geen probleem is. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Rik Salihu

fijn

Antwoord VerlichtingNL

Beste, Bedankt voor de mooie sterren en reactie. Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

walter Boelen

Deze site is nieuw voor mij

Gerardus

Defecte lamp geleverd

Antwoord VerlichtingNL

Beste Gerardus, Bedankt voor je review en reactie. Jammer om te horen dat de lamp defect geregeld is, we gaan je mailen om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

André Beijer

Goed geregeld allemaal, zowel bestelling, als aflevering

Jacques de Vos

het bedrijf is prima, maar het product wat geleverd is geeft groen licht ipv het licht wat ik besteld heb

Ewa

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Pakketje past niet door de brievenbus en is tot nu toe niet geleverd. Levering kost was duur dus ik verwachtte gewone doos niet brievenbus.

Antwoord VerlichtingNL

Beste Ewa, Bedankt voor je review en reactie. We hebben het nagekeken en het is een dag na bestelling al bij je aangekomen echter paste het niet in de brievenbus en er was niemand thuis. Via het T&T kun je het in de gaten houden het wordt nl nog een keer geprobeerd. We mailen je ook even om verder contact te houden. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

De Vaan

SterSterSterLege sterLege ster

Tja, laat ik positief beginnen: ze hadden zo’n beetje als enige het artikel wat ik zocht. Dan het mopper gedeelte: ik vroeg om brievenbus bezorging. Lijkt me redelijk voor zoiets kleins met een waarde van 6,- In plaats van thuis werd het bij een ophaalpunt bezorgd met handtekening en legitimatie én met het verkeerde adres er op. Nl dat van het ophaalpunt. Een handtekening voor 6,-…really? Verkeerde adres: ik ben drie keer op en neer geweest. En het gekozen punt was alleen open tijdens werktijd. Ergernis4: zat het ook nog in een veel te grote doos. Twee fittingen. Dus schaf een paar brievenbusdoosjes aan en leg de grens voor een handtekening bij 15,- of zo.

Antwoord VerlichtingNL

Beste, Bedankt voor uw review en reactie. We hebben het één en ander zeker uitgezocht voor u. Hier hebben we u ook over gemaild en we hopen op een reactie om het te bespreken. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Carolijn Wouters

Positief

willem klinkert

Prima, kwaliteit en prijs.

Kees Vlasblom

Kwaliteit, snel geleverd voor een goede prijs. Aanrader!

Jan Hendriks

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben onze bestelling ontvangen. Ipv een Fairybell All Surface Kerstboom | 300cm 320 LEDs | Warm Wit hebben wij een Fairybell All Surface Kerstboom | 300cm 320 LEDs | Classic ontvangen. Kunnen wij deze retourneren en een correcte kerstoon ontvangen?

Antwoord VerlichtingNL

Beste Jan, Bedankt voor je review en reactie. We hebben je een mail gestuurd om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Geantwoord op

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Verlichting kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij VerlichtingNL. Dankzij het uitgebreide assortiment kan VerlichtingNL meerdere klantgroepen bedienen en voorzien van de juiste verlichting voor de beste prijs.

Staalsteden 4.7A

De Vaan

Carolijn Wouters

Positief

willem klinkert

Prima, kwaliteit en prijs.

Kees Vlasblom

Kwaliteit, snel geleverd voor een goede prijs. Aanrader!

Jan Hendriks

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt: