Privé nummer
Prettig contact, alle geduld met een 72 jarige vrouw waarmee ze door het menu heenliepen!! Na 2 dagen de 2 piepkleine lampjes ontvangen en ze pasten!! Ben er blij mee. Dank u!
fijn
Prima bedrijf, alleen bezorging via PostNL laat te wensen over
Vlotte bestelling en dito levering
Deze site is nieuw voor mij
Defecte lamp geleverd
Goed geregeld allemaal, zowel bestelling, als aflevering
het bedrijf is prima, maar het product wat geleverd is geeft groen licht ipv het licht wat ik besteld heb
Pakketje past niet door de brievenbus en is tot nu toe niet geleverd. Levering kost was duur dus ik verwachtte gewone doos niet brievenbus.
Tja, laat ik positief beginnen: ze hadden zo’n beetje als enige het artikel wat ik zocht. Dan het mopper gedeelte: ik vroeg om brievenbus bezorging. Lijkt me redelijk voor zoiets kleins met een waarde van 6,- In plaats van thuis werd het bij een ophaalpunt bezorgd met handtekening en legitimatie én met het verkeerde adres er op. Nl dat van het ophaalpunt. Een handtekening voor 6,-…really? Verkeerde adres: ik ben drie keer op en neer geweest. En het gekozen punt was alleen open tijdens werktijd. Ergernis4: zat het ook nog in een veel te grote doos. Twee fittingen. Dus schaf een paar brievenbusdoosjes aan en leg de grens voor een handtekening bij 15,- of zo.
Positief
Prima, kwaliteit en prijs.
Kwaliteit, snel geleverd voor een goede prijs. Aanrader!
Wij hebben onze bestelling ontvangen. Ipv een Fairybell All Surface Kerstboom | 300cm 320 LEDs | Warm Wit hebben wij een Fairybell All Surface Kerstboom | 300cm 320 LEDs | Classic ontvangen. Kunnen wij deze retourneren en een correcte kerstoon ontvangen?
VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:
Deze site is nieuw voor mij
Defecte lamp geleverd
Goed geregeld allemaal, zowel bestelling, als aflevering
Positief
Prima, kwaliteit en prijs.
Kwaliteit, snel geleverd voor een goede prijs. Aanrader!
VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:
VerlichtingNL