Henry Carlström
- ?
- Product of service:
- Trail skor Juniper.
Snabb leverans trots juletider
Akta helt misledande frakt pris. Påstå fri frakt men sedan är det inte pga villkör som det finns ingen visning till från köp sida. Kundtjänst är ointresserat av rimliga lösning som att delar frakt pris efter det var inte fri. I din egen svar på kundtjänst säger ni att ni vet ni måste förbättra hur frakt visas på webbsidan, efter kunder här köpt. Missledande och jag upplever att ni här ingen intresse i kundtjänst, bara försäljning.
Snabb o smidig leverans
Snabbt och bra
Snabb och bra leverans av utlovad vara
Lurar kund med att det är fraktfritt efter 900kr men så är inte fallet kund betalar frakt och dyr frakt
Bra!
Lätt hemsidan samt otroligt snabb leverans
Kanon
Mycket bra!
Beställ inte skot från detta bolag då de inte tar emot returer!
Rekommendation
Bra skor, dålig information på hemsidan.
Bra
Jättebra!
21RUN - SE samlar in företagsrecensioner på Feedback Company. Företaget samlar in recensioner oberoende.
21RUN - SE har uppnått följande resultat:
För att ge en optimal kundupplevelse är det viktigt att lyssna på dina kunder. Det är därför vi på Feedback Company kontinuerligt mäter upplevelser. Vi ställer rätt fråga, till rätt person, vid rätt tidpunkt. Att mäta upplevelser är nyckeln . Vår forskning fokuserar på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company samlar in feedback med verifierad data från sina kunder. Företaget är engagerat i att bekämpa falska recensioner och verifierar ursprunget till recensionerna.Klicka här för mer information om Feedback Companys granskningspolicy och hur recensionssidan skapas.
Snabb leverans trots juletider
Snabb o smidig leverans
Snabbt och bra
Snabb och bra leverans av utlovad vara
Bra!
Lätt hemsidan samt otroligt snabb leverans
Kanon
Mycket bra!
Beställ inte skot från detta bolag då de inte tar emot returer!
Rekommendation
Bra skor, dålig information på hemsidan.
Bra
Jättebra!