Bewertungen

15367 Bewertungen
Bewertung schreiben

98% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

15367 Bewertungen

Dijckmeester

Helaas doet het niet wat een deodorant behoort te doen.

Geachte mevrouw Dijckmeester,
Geachte mevrouw Dijckmeester,
Het kost vaak wat meer tijd voordat het gewenste effect ontstaat. Neem voor persoonlijk gezondheidsadvies contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee.
Groet, team Alka

Schmeets

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen

Martens

Hebben jullie een promo korting
Promoot Alka al jaren bij fysio, vrienden en bekenden
Hebben jullie een promo korting
Promoot Alka al jaren bij fysio, vrienden en bekenden
Doen jullie al een promo campagne tijdens de Vierdaagse van Nijmegen, Alka voor de wandelaars top ivm ontzuring van de spieren, een vriendin van me loopt voor de tigste keer mee, mss leuk idee, ze is een goede promoter omdat ze met iedereen contact maakt
Lieve groetjes Esther

Beste Esther,
Je kunt het beste even contact opnemen met onze klantenservice, 040-3040017 of klantenservice@alka.nl voor eventuele mogelijkheden.
Groet, team Alka

Edwin

Ik heb o.a. deo gekocht. Tis wennen aan een stick maar ik heb geen geur meer onder de oksels en geen jeuk.

Beste Edwin,
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent en geen jeuk en geur meer heeft. Dank voor het doorgeven.
Groet, Belinda
Alka

Antje

Heerlijke thee spaar er speciaal voor,want dat is het enige puntje van kritiek het is aan de prijzige kant

Beste Antje,
De thee is inderdaad heerlijk. U kunt een halve liter thee maken van 1 theezakje. U kunt er op deze manier dubbel zo lang mee doen.
Groet, Belinda
Alka