Bewertungen

15182 Bewertungen
Bewertung schreiben

98% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

15182 Bewertungen

Marco van 't Hart

Ik gebruik het nu 2 weken en merk nog niet heel veel verschil maar misschien moet dat nog komen

Antwort AlkaVitae.de:

Bij veel producten kan het even duren voordat u iets merkt. Neemt u bij vragen gerust contact op met een Alka specialist via 040 3040017 of klantenservice@alka.nl
Hartelijke groet,
Team Alka

Joke Lubach

Ik had Alka een tijdje niet gebruikt omdat ik niet begreep wat er in jullie nieuwe verpakking zat. Nu ik het weer slik zijn mijn artroseachtige klachten weer verdwenen. Daar ben ik verwonderd over,... Ik had Alka een tijdje niet gebruikt omdat ik niet begreep wat er in jullie nieuwe verpakking zat. Nu ik het weer slik zijn mijn artroseachtige klachten weer verdwenen. Daar ben ik verwonderd over, maar ook erg blij mee.

Geachte mevrouw Lubach,
Fijn te lezen dat het beter met u gaat. U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen op 040-3040017.
Groet, team Alka

Titia van Doorn

Ik heb de nieuwe deo Alka besteld, de blauwe verpakking. Ben er heel tevreden over. De deodorant werkt prima en een hele dag!!

vera

Spijtig dat op dat moment de deo's niet voorradig waren toch een mail met aankondiging nieuwe deo's

Gina over de Linden

Alleen maar lof. Snel geleverd ik bestel regelmatig. Nooit problemen gehad chapeau

Marije

Ik heb de Deo stick gekocht on de nare zweet geur kwijt te zijn en dat is gelukt! Kan met gemak een dag onbezorgd bij mensen in de buurt komen. Wel een flink groot nadeel vind ik dat als ik mijn... Ik heb de Deo stick gekocht on de nare zweet geur kwijt te zijn en dat is gelukt! Kan met gemak een dag onbezorgd bij mensen in de buurt komen. Wel een flink groot nadeel vind ik dat als ik mijn oksels heb geschoren dat ik heel snel last van puistjes en ingegroeide haartjes heb.

Beste Marije,
Fijn te lezen dat u de nare zweetgeur al kwijt bent.
Beste Marije,
Fijn te lezen dat u de nare zweetgeur al kwijt bent.
Verder verzorgt en voedt Alka® Deo je huid met allerlei heerlijke oliën, boters en basische mineralen. Irritaties na het scheren zullen gaan afnemen.
Groet, team Alka

D.C. schalker

Ik ben super blij met deze alka druppels. Want ik heb een chronische aandoening waardoor ik levenslang een medicijn moet slikken. En door de alka druppels in combinatie met voeding houd ik mijn... Ik ben super blij met deze alka druppels. Want ik heb een chronische aandoening waardoor ik levenslang een medicijn moet slikken. En door de alka druppels in combinatie met voeding houd ik mijn ureum op goede waardes! Ter voorkoming van jicht! Dus super blij mee 👍🏻

Beste,
Fijn te lezen dat u er zoveel baat bij heeft. Dank voor het delen van uw ervaring.
Groeten, team Alka

Meike

Ik ben heel tevreden met Alka.nl en de Alka deo die ik heb aangeschaft. Hij ruikt lekker en voldoet prima, veel beter dan de natuurlijke deo’s die ik hiervoor heb geprobeerd. Het enige nadeel vind... Ik ben heel tevreden met Alka.nl en de Alka deo die ik heb aangeschaft. Hij ruikt lekker en voldoet prima, veel beter dan de natuurlijke deo’s die ik hiervoor heb geprobeerd. Het enige nadeel vind ik dat ik hem in de koelkast moet bewaren omdat hij anders smelt!

Beste Meike,
Dank voor uw feedback. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de deo.
Beste Meike,
Dank voor uw feedback. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de deo.
Wij adviseren inderdaad tijdens deze warme dagen om de deo 1 dag in de koelkast te zetten, na het vervoer in een warm busje.
Daarna kunt u de deo weer op de badkamer bewaren.
Groeten, klantenservice Alka

Verberkt

(Bewerkt)

Deo stick moet je bewaren in de koelkast
Smelt anders weg en de helft zit in de dop