Bewertungen

15181 Bewertungen
Bewertung schreiben

98% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

15181 Bewertungen

Corina

Producten snel geleverd, creme smeert fijn en ruikt ook heerlijk nog even afwachten of mijn dochter er baad bij heeft nu vind ze het nog branderig voelen maar ik las dat de klachten ook eerst kunnen... Producten snel geleverd, creme smeert fijn en ruikt ook heerlijk nog even afwachten of mijn dochter er baad bij heeft nu vind ze het nog branderig voelen maar ik las dat de klachten ook eerst kunnen verergeren voordat beter wordt dus hoop dat dat goed komt.

30 daagse kuur ben ik nog mee bezig dus kan ik ook nog geen oordeling over geven.

Beste Corina,
Dank voor uw feedback. Fijn te lezen dat u de producten snel in huis had. Voor persoonlijk advies kan uw dochter altijd contact opnemen met een van onze specialisten.
Groet,...
Beste Corina,
Groet, team Alka

Vaes - Celis Marie Therese (Sint-Truiden)

Helemaal niets alles is top 👍

Dag Marie Therese,
Fijn om te horen dat u blij bent met onze service, wij zijn ook heel blij met u als klant.
Hartelijke groet,
Team Alka

hendriks

Beste Jolanda,
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantenservice. Hartelijk dank voor het delen.
Hartelijke groet,
Team Alka

Isolde

Alka creme vind ik doeltreffend en zeer goed voor droge huid

Beste Isolde,
Dank voor uw feedback. Fijn te lezen dat u zo blij bent met de crème!
Groet, Belinda
Alka

Peggy'ssalon

Ben deze week begonnen met de thee smaakt prima!

Beste,
Wat fijn te lezen dat je de thee zo lekker vindt.
Groeten, team Alka

Casolin

Het Alka badzout is een van de meest waardevolle producten die ik in mijn leven heb kunnen integreren!

Beste Casolin,
Dank voor uw feedback en super te lezen dat u het badzout zo waardevol vindt.
Groet, Belinda
Alka