Bewertungen

15367 Bewertungen
Bewertung schreiben

98% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

15367 Bewertungen

Kees Bruin

Ga zo door

Beste Kees,
Fijn te lezen dat u blij bent met de extra's.

Nathalie de Crombrugghe

Alles was perfect, top producten

Beste Nathalie,
Fijn te lezen dat alles perfect was en dat u zo tevreden bent met onze producten.

Rita

Ik neem het mee naar Portugal, daar is het (nog;) niet te koop

Beste Rita,
Alka is inderdaad nog niet te koop in Portugal. U kunt via www.alka.eu eventueel producten bestellen en in Portugal laten leveren.
Groeten uit Nederland van team Alka

Greta

Ben tevreden van de Basische Druppels, zal zeker nog producten bestellend in de toekomst!

Beste Gretha,
Fijn te lezen dat u blij bent met de druppels.

Melek Akbaş

Erg jammer dat er maiszetmeel en maltodextrine in Alka Greens zit. Anders was het een superprodukt zijn geweest!

Antwort AlkaVitae.de:

Maltodextrine valt onder de zogeheten hoogwaardige koolhydraten. Het geeft een vrij zoete smaak, en bestaat uit complexe glucose-polymeren. Deze toevoeging beïnvloedt de smaak en de textuur van de... Maltodextrine valt onder de zogeheten hoogwaardige koolhydraten. Het geeft een vrij zoete smaak, en bestaat uit complexe glucose-polymeren. Deze toevoeging beïnvloedt de smaak en de textuur van de greens verbetert hierdoor. Wij zijn continu bezig de producten te verbeteren. Zo zal ook naar de formule van de greens gekeken gaan worden.

Raw

Doet goed 👍

Beste Raw,
Fijn te lezen dat onze producten u goed doen.

Wendy

Netjes geleverd heerlijke thee

Beste Wendy,
Fijn te lezen dat u de thee zo lekker vindt.

Marliska Gerrard-Anthony

Ik raad iedereen aan klant van Alka te worden! Uitstekende producten, prijzen en service!

Beste Marliska,
Dank voor uw mooie woorden! Fijn te lezen dat u een tevreden klant bent en bij bent met onze producten.