Bewertungen

35836 Bewertungen
Bewertung schreiben

93% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

35836 Bewertungen

Riekele van der Heide

Goed bezig. Kan beter.

Antwort Bedandbreakfast.nl:

Beste Riekele,
Hartelijk dank voor het toevoegen van uw feedback. Wij nemen uw feedback graag mee in onze overwegingen voor het verbeteren van de website.
Mochten er nog vragen of...
Beste Riekele,
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het dan gerust weten via het contactformulier op onze website.
Romy - Bedandbreakfast.nl

Bianca

Niet in de gaten dat er nog weer een reserveringssite tussen zit.

Antwort Bedandbreakfast.nl:

Beste Bianca,
Beste Bianca,
Bedankt voor uw feedback. Op Bedandbreakfast.nl kunt u een vrijblijvende reserveringsaanvraag maken. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar de eigenaar van de B&B gestuurd. Het verdere contact verloopt hierna direct tussen de eigenaar en de gast. Er zit hier geen andere partij tussen.
Wat vervelend dat de informatie omtrent de incheck- en uitchecktijden verschillend zijn. Kunt u via het contactformulier op Bedandbreakfast.nl laten weten bij welke B&B u een reserveringsaanvraag heeft gedaan? Wij kijken het dan graag even voor u na. Alvast bedankt!
Romy - Bedandbreakfast.nl

Hans

Fijne website

Nancy

Nog steeds geen bericht ontvangen de eigenaar. Ik vraag me af of het nog bestaad?

Mastik

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Zeer goed

Bijmargo

Website B en B .nl

Reinaldo

Prima site om een leuke B en B tr boeken.

Desiree

Fantastisch