Bewertungen

35836 Bewertungen
Bewertung schreiben

93% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

35836 Bewertungen

B.Iffland

Über diese Seite habe ich das gesuchte B&B sofort gefunden!

Stärken

Die Anfrage war einfach! Aber das Buchen könnte leichter gemacht werden!

Sehr geehrte Frau Iffland,
herzlichen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns, dass Sie das gesuchte B&B bei uns auf der Webseite bedandbreakfast.nl gefunden haben.
Und wir wären Ihnen...
Sehr geehrte Frau Iffland,
Und wir wären Ihnen sehr dankbar, wenn Sie uns über das Kontaktformular auf der Webseite noch ein paar Sätze schreiben, was Sie im Buchungsprozess verbessern würden.
Mit freundlichen Grüßen,
Ruth Elsässer
Team Bedandbreakfast.eu

B&B bezoeker

Reservering B&B Den Haag

Mieke Hoogeboom

Eerste keer dat ik er gebruik van maak en bevalt heel goed!

Gpm

Beoordeling

loman

Afhandeling naar wens en verwachting

R. Vink

Ff 2x lezen en daarna prima

C. Schaaij

Heerlijk verblijf

Stefan

Niet erg handig

Beste Stefan,
Beste Stefan,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer dat u niet terecht bleek te kunnen bij de betreffende B&B. De B&B-eigenaar heeft blijkbaar zijn beschikbaarheidskalender niet goed up-to-date gehouden. We begrijpen dat dit erg vervelend is, dit bemoeilijkt het reserveren natuurlijk ontzettend. Wij willen hierover graag contact opnemen met de betreffende B&B-eigenaar om hem dit uit te leggen en hem hierop aan te spreken. Wilt u daarom via het contactformulier op onze website nog aan ons doorgeven bij welke B&B u deze ervaring gehad heeft?
Alvast hartelijk bedankt.
Romy - Bedandbreakfast.nl

Vink

Teleurstelling

Beste Vink,
Beste Vink,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer dat er veel B&B's geen beschikbaarheid meer hebben in de gewenste periode. Wij kijken graag even naar de situatie, om u beter te kunnen helpen. Kunt u via het contactformulier op onze website laten weten bij welke B&B's u dit ervaren heeft?
Alvast hartelijk dank!
Romy - Bedandbreakfast.nl