Bewertungen

35836 Bewertungen
Bewertung schreiben

93% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

35836 Bewertungen

Alles super, gab direkte Kontaktaufnahme mit dem Gastgeber

Stärken

Gute Auswahl

Liebe Petra,
herzlichen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns, wenn der Kontakt mit dem Gastgeber reibungslos und schnell funktioniert hat.
Viele Grüße
Team Bedandbreakfast.eu

Wendy Ris

Handig & betrouwbaar

Peggy

Prima website met wat aandachtspuntjes

Beste Peggy,
Beste Peggy,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vinden het erg vervelend dat u maar bij één van de drie aanvragen een late reactie heeft gekregen. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest. Normaliter kunt u binnen 24 uur een reactie van de B&B-eigenaar verwachten. Wilt u via het contactformulier op Bedandbreakfast.nl aan ons doorgeven bij welke B&B's u deze ervaring gehad heeft? Dan kunnen wij hierover contact opnemen met de B&B-eigenaren om hen hierop aan te spreken en alsnog eventueel zo snel mogelijk duidelijkheid over de status van uw aanvragen te krijgen.
Wij zullen uw suggestie betreft de omschrijving en foto's zeker meenemen in onze overwegingen voor het verbeteren van de website. Echter blijft het altijd de keuze van de eigenaar welke foto's zij graag willen laten zien.
Onze excuses voor het ongemak.

Slecht

Beste Geen,
Beste Geen,
Bedankt voor uw Feedback. Wat jammer dat u geen gepaste B&B heeft kunnen vinden op onze website. Bedandbreakfast.nl biedt echter wel B&B's aan met rolstoelmogelijkheden. Hiervoor kunt u aan de linkerkant van het zoekresultaat filteren op 'Geschikt voor > Rolstoelgebruikers'. Hierna ziet u enkel het aanbod met rolstoelmogelijkheden.
Wij hopen dat u op deze manier toch nog een fijne B&B kunt vinden. Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen, kunt u via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.

J.W.

Fout op website qua beschikbaarheid

Beste J.W.,
Beste J.W.,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat u niet terecht kunt bij de gewenste B&B. Wellicht is de B&B-eigenaar vergeten zijn kalender bij te werken of is er iets tussendoor gekomen. Dit is voor u natuurlijk erg vervelend en dit maakt het reserveren van een B&B een stuk lastiger. Wij kijken daarom graag even naar de situatie, zodat we gepaste actie kunnen ondernemen. Kunt u via het contactformulier op onze website laten weten bij welke B&B u dit ervaren heeft?
Alvast hartelijk dank!

Drommel