Bewertungen

35836 Bewertungen
Bewertung schreiben

93% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

35836 Bewertungen

niet belangrijk

Vreemde gang van zaken

Beste Mevrouw/Meneer,
Beste Mevrouw/Meneer,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u hiervan niet op de hoogte was. Zou u via ons contactformulier op Bedandbreakfast.nl aan ons door willen geven over welke website dit betreft. Dan kunnen wij voor u kijken waarom u naar ons doorgestuurd werd. Zo kunnen wij u beter helpen bij uw feedback.
Excuses voor het veroorzaakte ongemak.
Het team van Bedandbreakfast.nl

Bert-Jan

Overzichtelijk en helder!

Ivo

Omslachtig

Beste Ivo,
Beste Ivo,
Bedankt voor uw feedback. Het klopt inderdaad dat de apps nog niet optimaal werken, hier zijn wij druk mee bezig. Het is inderdaad fijn om uw favorieten op te slaan door middel van een gebruikersaccount. Wij zien deze optie zeker komen in de toekomst. We hebben uw suggestie daarom genoteerd en zullen deze zeker meenemen in onze overwegingen bij het verbeteren en aanpassen van onze website.
Het team van Bedandbreakfast.nl

Mariëlle Spierings

Goed.

Irma

Slechte info

Beste Irma,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat de beschikbaarheid op onze website niet overeenkomt met andere platformen waar de B&B vermeldt staat.
Wij...
Beste Irma,
Wij horen graag via het contactformulier op onze website bij welke B&B's u dit ervaren heeft. We bieden namelijk verschillende opties om de kalender met andere platformen te synchroniseren en daar helpen we hen dan graag even bij.
Alvast bedankt!

Mike

Erg jammer

Beste Mike,
Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat u een vervelende ervaring heeft gehad bij een B&B die op onze website vermeld staat.
Zou u ons via...
Beste Mike,
Zou u ons via het contactformulier op de website kunnen laten weten bij welke B&B u deze ervaring heeft gehad? Wij kijken de situatie dan graag voor u na.
Alvast bedankt.

Jamal

Super goed voor mooie prijs

Beste Jamal,
Beste Jamal,
Hartelijk dank voor uw feedback. Zo te lezen heeft u een heerlijk verblijf gehad bij deze B&B. Wist u dat u ook een review kunt invullen die rechtstreeks naar de B&B gaat? Hier heeft u de ochtend na thuiskomst een e-mail over ontvangen.

W. Evers

Prima site voor B&B’s