Bewertungen

35836 Bewertungen
Bewertung schreiben

93% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

35836 Bewertungen

Luther, Wolfgang

Wir haben schon vor einigen Jahren ein B&B in Hillegom gebucht. Es war alles zu unserer Zufriedenheit.

Stärken

Die Buchung ging reibungslos!

Sehr geehrter Herr Luther,
herzlichen Dank für Ihr Feedback, über das wir uns sehr freuen. Schön, dass mit der Buchung alles reibungslos geklappt hat.
Wir freuen uns, Sie bald wieder bei...
Sehr geehrter Herr Luther,
Wir freuen uns, Sie bald wieder bei uns auf der Website Bedandbreakfast.nl begrüßen zu dürfen.
Viele Grüße

Frank van Boven

Feedback

Beste Frank,
Beste Frank,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat de beschikbaarheid niet klopt. Wellicht is de B&B-eigenaar vergeten zijn kalender bij te werken of is er iets tussendoor gekomen. Dit is voor u natuurlijk erg vervelend en dit maakt het reserveren van een B&B een stuk lastiger. Wij kijken daarom graag even naar de situatie, zodat we gepaste actie kunnen ondernemen. Kunt u via het contactformulier op onze website laten weten bij welke B&B u dit ervaren heeft?
Alvast hartelijk dank!
Senna - Bedandbreakfast.nl

Gerard

Reservering systeem is slecht

Beste Gerard,
Beste Gerard,
Bedankt voor het toevoegen van uw feedback. Wat jammer dat u 3 keer te horen heeft gekregen dat u toch niet bij de betreffende accommodaties terecht kon. Klaarblijkelijk hebben deze B&B's hun beschikbaarheidskalender niet goed geüpdatet. Anders had u vooraf al geweten dat u hier helaas niet meer kon overnachten op de gewenste data.
De meeste bed & breakfasts houden hun beschikbaarheidskalender gelukkig keurig up to date. Wij brengen de B&B's die hun beschikbaarheid inzichtelijk maken ook prominenter in beeld om onze bezoekers een beter aanbod te kunnen bieden.
Kunt u ons via het contactformulier laten weten bij welke B&B's u deze ervaring heeft gehad? Dan kunnen wij de eigenaren erop aanspreken.
Alvast vriendelijk bedankt en hopelijk tot een volgende keer op Bedandbreakfast.nl!
Senna - Bedandbreakfast.nl

Maria