Uitstekende service, en bovenal kwalitatief uitstekende shirts.
Marc De Peuter
Alleen maar positief !
Joshua Philippo
Over de producten niks te klagen, zelfs met mijn twee meter krijg ik een perfecte pasvorm. De website zelf werkt niet naar behoren en dat zorgt ervoor dat ik niet voor mijn plezier ga zitten...Over de producten niks te klagen, zelfs met mijn twee meter krijg ik een perfecte pasvorm. De website zelf werkt niet naar behoren en dat zorgt ervoor dat ik niet voor mijn plezier ga zitten ontwerpen.
marquet
Les chemises de test reçues dans de brefs délais, j'attends la suite
pouvesle
Marcel Zandvliet
Prima kwaliteit shirt geleverd gekregen, netjes afgewerkt, volgens opgegeven maten. Goede prijs/kwaliteitverhouding voor een mooi maatwerk shirt.
Anonym
Prix imbattables pour une qualité de fabrication, de tissu et un service hauts de gamme
Anonym
Service sur mesure, qualité des tissus, site qualitatif et fonctionnel.
Ben Claassen
De overhemden zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb nog nooit problemen gehad met de software of het bestelproces, dus ik heb ook nog nooit contact gehad met de klantenservice. Maar ik ben dik...De overhemden zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb nog nooit problemen gehad met de software of het bestelproces, dus ik heb ook nog nooit contact gehad met de klantenservice. Maar ik ben dik tevreden en plan hier in de toekomst nog regelmatig een overhemd te bestellen!