Mijn eerste ervaring (cape comfort) met maatoverhemden stopte met productie maar Bivolino is op haar minst zo goed, misschien wel beter. Ik kende het bedrijf niet maar nu wel en ben zeer tevreden....Mijn eerste ervaring (cape comfort) met maatoverhemden stopte met productie maar Bivolino is op haar minst zo goed, misschien wel beter. Ik kende het bedrijf niet maar nu wel en ben zeer tevreden. Mooi hemd.
Gert-Jan
Mooie shirts, goede pasvorm.
Richard
Gewoon netjes, zoals het hoort
GJ van Rijthoven
Perfecte pasvorm voor mijn shirts in eigen design
Kristof
Mijn ervaringen met Bivolino zijn tot nu toe bijna allemaal uitstekend en zeker allemaal positief. Ze leveren kwaliteit en ook nog eens zeer snel. Bovendien is de manier om een hemd op maat te...Mijn ervaringen met Bivolino zijn tot nu toe bijna allemaal uitstekend en zeker allemaal positief. Ze leveren kwaliteit en ook nog eens zeer snel. Bovendien is de manier om een hemd op maat te bestellen "idiot-proof". Doe zo voort!
EBIBENDE MBELLA YVES
Expérience sympathique
Irmgard Jobst
Great shirt with great tayloring work done
H Kleuver
Goede onderneming met een heldere visie waar ik al sinds de start van deze onderneming naar tevredenheid mijn overhemden bestel.
Johannes
Prima overhemden van goede kwaliteit. Veel keuzemogelijkheden.