Bewertungen

3294 Bewertungen
Bewertung schreiben

99% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

3294 Bewertungen

Buurman

Bestelling wordt altijd volgens afspraak geleverd.
Ruilen of retourneren gaat ook makkelijk.
Telefonisch wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan.

Marcel Janssen

Altijd positief

Anonym

Inmiddels meerdere paren schoenen van Mascolori. Zowel online als offline gewinkeld. Zeer tevreden, krijg hele leuke reacties. Geen schoenen voor de grijze muis.

Marcel Leenders

1e keer aankoop gedaan, prima bevallen!

Dolf

Mijn eerste paren kocht ik via een website in Spanje, de winkel in Rotterdam is ook leuk om van tijd tot tijd te bezoeken.

Beste Dolf,
Bedankt voor je beoordeling, we hopen dat je met de geboden kortingscode toch nog gebruik hebt kunnen maken van onze laagste saleprijzen. Veel plezier met je schoenen!
Met...
Beste Dolf,

Ruurd

Top

Beste Ruurd,
Beste Ruurd,
Hartelijk bedankt voor je bericht. We hadden vroeger het Spaanse label Pepe Milan welke zeer groot uitviel, omdat dit niet de norm was, maakten we hier melding van. Toen we met ons eigen merk de gewone maat voerden, maakten we hier melding van om verwarring met Pepe Milan schoenen te voorkomen. Nu verkopen we alleen ons eigen label, dus heeft het specifiek vermelden van de maatvoering geen belang.
We zijn blij dat je goed geslaagd bent met de Grey Noise! Veel plezier ermee

A.F.J. Verwiel

Zeer mooie schoenen, alleen adverteren ze dat het volgende werkdag in huis is.
Besteld op zaterdag 25 februari, verzonden op maandag 27 februari en vrijdag 3-3 nog niet ontvangen thuis.

Beste dhr Verwiel,
Beste dhr Verwiel,
Bedankt voor je beoordeling. Je pakket bleek niet te bezorgen omdat het adres incompleet was. Het huisnummer ontbrak. Je pakket is inmiddels bij ons teruggekomen. Kun je het huisnummer doorgeven aan info@mascolori.nl of het telefoonnummer 010 22 30 535 ? Dan sturen we je pakket zo spoedig mogelijk alsnog op.

Bouwe Hiddinga

Topwinkel, vriendelijk en deskundig personeel, super gave schoenen en sokken