Bewertungen

3294 Bewertungen
Bewertung schreiben

99% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

3294 Bewertungen

Hans

Gewoon goed

Beste klant,
Ontzettend bedankt voor je beoordeling, daar zijn we heel blij mee! We zullen je verbetertip gelijk in behandeling nemen.

Ron Visser

1e maal online besteld, snelle levering en top schoenen

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling, dat waarderen we ten zeerste! We willen ons volledig focussen op voetenmode met de bijbehorende riem, maar zijn ook bekend met enkele retailers die leuke bijpassende overhemden aanbieden. Enkele voorbeelden zijn het label British Indigo en de bruidegomwinkel Roka.

Ruben Daas

Ik heb Mascolori leren kennen via een zoektocht naar bijzondere schoenen. Direct erg blij met de vondst, om niet in de valkuil van decadentie te vallen bij de aankoop van nette schoenen.

Na de aankoop van mijn eerste paar voelde ik mij direct verbonden met het merk. Dit is een unicum, normaal ben ik erg skeptisch over merkwaarde.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je superbeoordeling en het delen van je persoonlijke ervaring. We zijn ontzettend blij dat je jouw merk hebt gevonden!
Team...

Anonym

Snel geleverd goede schoenen makkelijk contact en serbicegericht

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, we vinden het fantastisch dat je de tijd neemt om ons te reviewen. Kun je ook evt verbetertips geven? We horen het graag!
Met kleurrijke...

Kees Stormink

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Mooie website goede keuze en snelle levering.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je positieve review, geweldig dat je zo tevreden over ons bent! Om op de hoogte te blijven van onze sales, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan op de Mascolori homepage. Op onze Facebook wordt de sale ook aangekondigd.

Robin Van der Burgt

Enkel heel erg positief. Hier kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je lovende beoordeling, dat waarden we ten zeerste!

Mariska

Snelle bezorging en service toen bleek dat de maat te groot was. Had dezelfde week nog een nieuw paar. Ook leuk dat er een presentje meegestuurd werd i.v.m. verjaardag. Een minpuntje hierbij vind ik... Snelle bezorging en service toen bleek dat de maat te groot was. Had dezelfde week nog een nieuw paar. Ook leuk dat er een presentje meegestuurd werd i.v.m. verjaardag. Een minpuntje hierbij vind ik dat de retour kosten voor eigen rekening zijn.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, dat waarderen we enorm! Op het moment zijn de retourkosten inderdaad nog voor eigen rekening, maar hier willen we zeker in de toekomst een gratis service voor aanbieden.

Anonym

Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling, dit waarderen we ten zeerste. Onze excuses voor het uitblijven van de notificatie. We krijgen op meerdere kanalen reserveringen en verzoeken tot notificatie binnen. Kun je aangeven op welke manier je jezelf had aangemeld voor de Tequila Tiles? Was dit op de website zelf, mondeling in de winkel of via de telefoon, e-mail of Facebook? We horen het graag!