Bewertungen

3294 Bewertungen
Bewertung schreiben

99% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

3294 Bewertungen

GCS

Snelle levering, goede site en mooie producten

Thijs Bartelink

Brede collectie schoenen, snelle respons op vragen en opmerkingen. prima webshop, ik zal er zo weer schoenen bestellen.

Maarten van Houten

Toppers! Mooie schoenen, snellen levering

Anonym

Tot dusver enkele schoenen besteld in afgelopen 2 jaar. Ben daar redelijk tevreden over.

Antwort Mascolori.de:

Hey Gerard,
Ik hoop dat je blij bent met de kokosolie ;) We blijven continu vernieuwen met onze collectie. Ik hoop dat er nog steeds producten zitten die jou aanspreken!
Groet,
Mascolori

Lawrence Spierings

Mooie site, mooie variatie in producten. Het paar schoenen dat ik er kocht is erg mooi en erg betaalbaar.

Anonym

Mooie product, matige site

Antwort Mascolori.de:

Hey John!
Hey John!
Bedankt voor je bestelling én feedback. Het is inderdaad niet heel duidelijk hoe je met creditcard moet betalen. We zijn dan ook druk bezig dit aan te passen. Verwacht op dit vlak dus verbetering op korte termijn!
Ik hoop dat er verder geen problemen zijn. Zijn deze er toch: je kan ons altijd bellen op (010) 223 05 35 of mailen naar info@mascolori.nl
Nogmaals bedankt en groet, Mascolori

Ingrid

Mooie collectie snelle levering persoonlijke touch

Neil Gielissen

Leuke zaak. Vriendelijke eigenaar/ personeel.

Joost

De leukste schoenen van het land!