Reeds jaren en vele exemplaren meer dan tevreden klant, ik hoop dat nog jaren te zijn. steeds verrassende, nieuwe, anders dan andere exemplaren. ik hoop , voor mijzelf dan, dat ze niet te populair...Reeds jaren en vele exemplaren meer dan tevreden klant, ik hoop dat nog jaren te zijn. steeds verrassende, nieuwe, anders dan andere exemplaren. ik hoop , voor mijzelf dan, dat ze niet te populair worden.......
Anonym
Ben in de winkel steeds vriendelijk geholpen en bestellen nu voor het eerst via internet gedaan. Is prima afgehandeld, maar dat wist ik al van mijn zoon die ook regelmatig schoenen besteld/koopt bij...Ben in de winkel steeds vriendelijk geholpen en bestellen nu voor het eerst via internet gedaan. Is prima afgehandeld, maar dat wist ik al van mijn zoon die ook regelmatig schoenen besteld/koopt bij Mascolori. De schoenen keuze is overigens voortreffelijk!!
Anonym
Uitstekend
Pascal
Goede service en snelle levering.
F. Laanstra
Top website. Alleen maar goede ervaringen tot nu toe.
Emiel
Ik houd erg van de mooie gekleurde schoenen en de mooie designs. Zeer regelmatig wordt ik door mensen aangesproken op mijn opvallende schoen en bijpassende centuur keuze. Keep on doing the...Ik houd erg van de mooie gekleurde schoenen en de mooie designs. Zeer regelmatig wordt ik door mensen aangesproken op mijn opvallende schoen en bijpassende centuur keuze. Keep on doing the good work! Thanks!
Frans
Uitgebreide collectie en goede levering. Kwaliteit ziet er prima uit maar kun je pas beoordelen na een langere periode
Bart
Akkoord
Etienne Wuyts
R. Uiterweerd
Meerdere keren schoenen besteld. Nooit geen problemen.