Anmeldelser

21RUN

820 bedømmelser
Skriv en anmeldelse

86% af kunderne anbefaler denne virksomhed.

Kundeservice
7.8/10
Oplysninger på hjemmesiden
Leveringshastigheden
Bestil bekvemmelighed
Eftersalg

820 Anmeldelser

Peder Krüger

Nemt, hurtigt, præcist og stærke priser

Styrker

Prismatch. Nem at bestille. Fri fragt ved køb over 500 kr. Hurtig levering. Løbende info omkring ordre.

Forbedring eller tip

Optimer plus og mersalg på tilhørende produkter, strømper, løbetights eller kom med tips. Så som snøring af sko, forbedre dine tider med alternativ træning evt. links til løb i Europa.

Catalin

God, nem og hurtig handling.

Lone

Hurtig levering og god service med gratis levering på hjemmeadressen.

Anonym

Lidt problematisk at i ligner en dansk webshop så meget. I oplyser priser i dkk, men hæver i Euro. Returnering af fejlkøb er dyrt til Holland.

Priser ser ok ud.

Forbedring eller tip

Jeg ville have købt et par ekstra brede sko, men fik et par normal bredde. Jeg var ikke tilstrækkelig opmærksom på at den side som Google sendte mig til hos jer ikke var for præcis den samme sko som... Jeg ville have købt et par ekstra brede sko, men fik et par normal bredde. Jeg var ikke tilstrækkelig opmærksom på at den side som Google sendte mig til hos jer ikke var for præcis den samme sko som jeg havde søgt på og kom derved til at købe sko som jeg ikke kan bruge og som jeg derfor må returnere.

Hvad betyder "Endelig beslutning" herunder? Endelig vurdering?

Niels Jørgensen

Skuffet over at beløbet på fakturaen ikke modsvarer det beløb som er trukket på min konto. Det bør være klart på hjemmesiden at der er en potentiel valuta risiko. I viser beløbet i kr. derfor bør I... Skuffet over at beløbet på fakturaen ikke modsvarer det beløb som er trukket på min konto. Det bør være klart på hjemmesiden at der er en potentiel valuta risiko. I viser beløbet i kr. derfor bør I opkræve det opgivne beløb på fakturaen.

Styrker

God logistik fin leverings service

Forbedring eller tip

Opkræv det beløb I skriver på fakturaen.

Christian Bennich

Super service - nemt og problemfrit!!

Rigtig god. Perfekt

Hurtig service og kommunikation

Eva

De sokker jeg købte lever fuldt du op til mine forventninger.

?

Forbedring eller tip

Det ville være godt med dansk tekst på siden

Anonym

Super god og hurtig behandling

Lisbeth

Jeg har købt løbesko og det gik superhurtigt, så det er bare perfekt 😀