Dennis Christensen
Gode priser og udvalg
Hurtigt og effektivt
Det fungere rigtig godt
det var nemt
Forstår ikke de dårlige anmeldelser de får rundt omkring. Købte to par løbesko, sendte det ene par retur, har ikke oplevet nogle problemer på noget tidspunkt.
Dårlig leveringsting, total forkert estimat
Up and down
Er fuld tilfreds.
Nemt, hurtig og god service
Gode produkter og priser. Ingen problemer
21RUN indsamler virksomhedsanmeldelser hos Feedback Company. Virksomheden indsamler anmeldelser uafhængigt.
21RUN har opnået følgende resultater:
For at give en optimal kundeoplevelse er det vigtigt at lytte til dine kunder. Derfor måler vi hos Feedback Company løbende oplevelser. Vi stiller det rigtige spørgsmål, til den rigtige person, på det rigtige tidspunkt. At måle oplevelser er nøglen . Vores forskning fokuserer på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company indsamler feedback med verificerede data fra sine kunder. Virksomheden har forpligtet sig til at bekæmpe falske anmeldelser og verificerer anmeldelsernes oprindelse.Klik her for mere information om Feedback Company's anmeldelsespolitik og hvordan anmeldelsessiden oprettes.
Hurtig levering
God pris, nemt at bestille og leveret inde for en uge