Anmeldelser

1083 bedømmelser
Skriv en anmeldelse

87% af kunderne anbefaler denne virksomhed.

Ordreafgivelse

1083 Anmeldelser

Thorkild Hygebjerg

Oplevede en super service

Styrker

Fik bestilt nogle forkerte måtter, men fik ret hurtigt tilsendt nye uden beregning og uden at jeg skulle sende de forkerte retur. Super service. Måtterne er rigtig fine.

Frank Lesemann

Kvaliteten svarede til vores forventninger

Laila Olsen

Lidt problemer og derefter en strålende behandling
Lidt problemer og derefter en strålende behandling
Efter ikke at have modtaget mine måtter - trods vognmandens forsikring om levering, havde firmaet og jeg lidt kommunikationsproblemer. Men dette blev løst og der blev bestilt erstatningsmåtter. Derefter gik der 1 dag, hvorefter sendingen af de første måtter kom frem. Vognmanden havde altså ikke fået leveret dem.
Synd for firmaet - måtterne er i fin kvalitet og lige som de skal være.
Firmaet leverede en fin, fin service, da vores kommunikationsproblemer var overstået.

L. Olsen

Manglende levering-og kommunikationen stoppede derefter-det er hævningen af mine penge IKKE-beløbet vil nu blive krævet returneret via mit pengeinstitut

Forbedringer eller forslag

Ved at levere, hvad i tger betaling for!

Jens Behrndtz

En rigtig god oplevelse, flot service også når der sker en fejllevering.

Styrker

Jeg modtog forkerte måtter, som var mærker forkert. Ved kontakt på mail fik jeg omgående tilsendt nye der passede til min bil, og de forkert tilsendte skulle ikke sendes retur. Flot service, der kan... Jeg modtog forkerte måtter, som var mærker forkert. Ved kontakt på mail fik jeg omgående tilsendt nye der passede til min bil, og de forkert tilsendte skulle ikke sendes retur. Flot service, der kan jo ske fejl alle steder.

Connie Hjetting

En god oplevelse

Styrker

Jeg fik 1 sæt måtter til Mercedes Clk, men det viser sig at der er 2 forskellige nr, det kan man ikke se ud fra hjemmesiden,så jeg fik dress 208 istedet for 209, men firmaet var meget hurtigt og... Jeg fik 1 sæt måtter til Mercedes Clk, men det viser sig at der er 2 forskellige nr, det kan man ikke se ud fra hjemmesiden,så jeg fik dress 208 istedet for 209, men firmaet var meget hurtigt og byttede dem, så jeg havde nye måtter i løbet af 3 dage

Forbedringer eller forslag

I skal gøre opmærksom på at der er forskellige nr inden for samme art.

Steen Nielsen

Stort udvalg, fine priser og hurtig levering

Styrker

Det kan ikke gøres bedre.

Brian

Fuldt ud tilfreds med handlen og produktet

Styrker

Produktet er præcis som forventet i designet jeg bestilte.