Anmeldelser

1082 bedømmelser
Skriv en anmeldelse

87% af kunderne anbefaler denne virksomhed.

Ordreafgivelse

1082 Anmeldelser

Ubbe jepsen

Flot arbejde

Styrker

Flotte måtter både farve og kvalitet

Forbedringer eller forslag

Forsæt med det flotte arbejde

Helle Lykke Linnet

Kvalitet, service i top

Styrker

Super god service og rigtig god kvalitetsmåtter. Dejlige gratis vareprøver var så absolut en bonus og bevis på det er kvalitets måtter

Pernille Schultz

Det hele fungerede helt prrfekt?

Alt bar helt OK

Arne Lauridsen

Gode produkter leveret til tiden

Styrker

Nem og hurtig at finde rundt til de ønskede produkter

Forbedringer eller forslag

At finde bilmodel og årgang via registreringsnr.

Anonym

Købte forreste måtter, føre side, til min Toyota Rav 4 2006 2.0 diesel. 4wd
Måtter ok kvalitet, men passer ikke som original måtter mangler udskæring lige foran førersædet.

ikke ok

Forbedringer eller forslag

måtter bør have samme udskæring som original

Andreas Henriksen

Fantastisk

Styrker

Nem hjemmeside og hurtig levering

Forbedringer eller forslag

Kvaliteten er ikke det bedste, de går rigtigt hurtigt fra hinanden

Jens Andreasen

Velour måtter til Mercedes W205 passer perfekt

Forbedringer eller forslag

Der er en del dårlige anmeldelser af web shoppen og kundeservice på nettet, det kan afskrække nogle. Derfor sørg for også at være klar til at hjælpe hurtigt og effektivt, når det går galt for nogle.... Der er en del dårlige anmeldelser af web shoppen og kundeservice på nettet, det kan afskrække nogle. Derfor sørg for også at være klar til at hjælpe hurtigt og effektivt, når det går galt for nogle. Jeg har dog selv kun en god oplevelse af købet og produktet.

Per Skov

Alt var fint, hurtigt levering...

Styrker

Det er som hjemmesiden viser,,

Forbedringer eller forslag

Mine to bagerste måtter passer ikke, men hvis vi spejlvender dem, så skriften sidder midt i bilen, så passer de...

Chris Nordenhof Jørgensen

Ligesom det skal være!

Styrker

Bestilte måtter til min Skoda Octavia Combi 2007. Ingen andre steder kunne levere de rigtige. En hurtig mail til kundeservice og det var på plads og bestilt. PostNord formåede så at smide det første... Bestilte måtter til min Skoda Octavia Combi 2007. Ingen andre steder kunne levere de rigtige. En hurtig mail til kundeservice og det var på plads og bestilt. PostNord formåede så at smide det første sæt væk, men efter kontakt blev der bare sendt et nyt sæt afsted med det samme. Det er lige nået frem og de passer perfekt :-)

Undgå PostNord