Anmeldelser

1082 bedømmelser
Skriv en anmeldelse

87% af kunderne anbefaler denne virksomhed.

Ordreafgivelse
After Sales
7.8/10

1082 Anmeldelser

Anonym

Utroligt nemt, god service og hurtig levering!! Godt produkt!!

Gode produkter

Anonym

Hurtig og præcis levering af rigtig fine måtter til prisen.

Styrker

Rigtig gode priser. Især muligheden for levering af ekstra førersæde måtter.

?

Rakel

Problemfri og god service

Hurtig levering

Leif Rømer

Står det var ekstra gode måtter med god vægt det synes jeg absolut ikke det var

Morten erri

Fremragende helt perfekt

Fremragende helt perfekt

Arrogant firma

Vedr ordre 2600005986.
Jeg må sige at dit firma er temmelig arrogant,
Vedr ordre 2600005986.
Jeg må sige at dit firma er temmelig arrogant,
Jeg har forsøgt at få besked om hvor i processen mine bestilte Gummi måtter findes, men du ønsker åbenbart ikke at yde den service selvom der på din mail står at du kan kontaktes.
Nu får du en mulighed for at orientere mig om hvor varen bliver af. det er oplyst at levering er mellem 2 og 3 uger, hvor 2 må være et lige så godt gæt som 3.
I morgen sender jeg meddelse til banken om at du ikke har leveret vare for hvad du har trukket Beløb på min bank konto, endda før du har ret til det og ydermere melder jeg dig til Forbrugerombudsmanden i Danmark der så kan tage stilling til om en side som din bør lukkes ned
Du har ingen ret til at hæve penge på kundens konto førend du sender de bestilte varer.
Jeg vil for sidste gang opfordre dig til at oplyse hvor i købsprocessen mine varer forefindes, enten dette erller meddel at du refunderer beløbet til mit kort.

Bijr order 2600005986.
Ik moet zeggen bij uw bedrijf is vrij arrogant,
Ik heb geprobeerd te horen hoe het in de verwerking van mijn bestelde Rubbermatten is, maar u wenst het niet duidelijk te maken dat u de dienst heeft, hoewel er op uw mail staat dat u contact kunt opnemen.
Nu krijgt u een mogelijkheid om mij te oriënteren over waar het gaat. Het is op de hoogte van de levering tussen 2 en 3 weken, waarbij 2 maal zo goed als 3 kunnen zijn.
Ik stuur morgen een bericht naar het bank dat u niet heeft geleverd voor wat u op mijn bankrekening hebt getrokken, zelfs voordat u het recht heeft en ik meld u ook aan de consumentenbudsman in Denemarken, waarna u zich kan uitspreken over een kant Som din bør lukkes ned
U heeft geen recht op geld op de klantenservice voordat u de bestelde artikelen verzendt.
Ik wil voor de laatste keer u vragen om te vermelden waar in de koopprocedure mijn producten aanwezig zijn, of dit is een bericht dat u het bedrag terugbetaalt aan mijn kaart.

Forbedringer eller forslag

Svar folk når de stiller spørgsmål til varerne

Gert Jensen

Fejl i leverance

Hurtig levering

Anonym

God service og levering til tiden