Anmeldelser

1082 bedømmelser
Skriv en anmeldelse

87% af kunderne anbefaler denne virksomhed.

Ordreafgivelse
After Sales
7.8/10

1082 Anmeldelser

Ulrik Højmark AutoFyn

Fin hjemmeside nem at finde ud af godt udvalg af måtter

Gode produkter

Forbedringer eller forslag

Jeg har ventet 10 dage på mine måtter. jeg har skrevet mail til jeg men intet svar. klart utilfredsstillende

MIG-TEKNIK APS

Styrker

Fik de forkerte måtter, da hjemmesiden ikke var korrekt opsat.

Jeres hjemmeside.

Bo Thulin

Hurtig og nemt at bestille

Nem og overskuelig hjemmeside

Lis Lihme

Det er nu anden gang, jeg handler og oplever hurtighed og effektivitet.

Den hurtige levering.

Ingen forslag.

Vibeke Vangkilde

Det er nemt at handle på jeres hjemmeside, og I leverer til tiden og på aftalt måde.

Styrker

God og overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Dejligt, at man kan nøjes med at købe en specifik måtte fremfor to eller flere.

Forbedringer eller forslag

Jeg bestilte i alt to måtter. En måtte til førersiden til en Volvo og en måtte til førersiden til en Peugeot 206 SW. Måtten til Volvoen passer perfekt med korrekte "huller" til knapperne i bunden af... Jeg bestilte i alt to måtter. En måtte til førersiden til en Volvo og en måtte til førersiden til en Peugeot 206 SW. Måtten til Volvoen passer perfekt med korrekte "huller" til knapperne i bunden af bilen.
Men måtten til Peugeot'en har ingen huller, så dem skal vi selv lave, så vi kan montere den. Det var ikke den opfattelse, jeg fik, da jeg handlede på hjemmesiden, så det er vi lidt kede af.

Dan Weesgaard Christensen

Hurtig levering

Nemt at bestille

Anne Marie Nielsen

Får det man bestiller og det passer perfekt.

Styrker

Vi har nogle gamle biler der er svære at få noget til, men hos jer passede måtterne perfekt til vores 15 og 25 år gamle biler.
I har meget fornuftige priser.

Broder

Lige hvad jeg søgte efter, passer i bilen, der er fixeringstilbehør med der virker solid da fører måtten er meget udsat

Passer fint

Ingen

Anonym

Hurtig levering -

passer perfekt

Forbedringer eller forslag

samme bilårgang er angivet på to forskellige måtter
forsøgte forgæves at betale med VISA/DK - lykkedes med PayPal