Anmeldelser

1083 bedømmelser
Skriv en anmeldelse

87% af kunderne anbefaler denne virksomhed.

Ordreafgivelse

Kim jessen

Gennerelt en god oplevelse

God hjemmeside , god kvalitet

Forbedringer eller forslag

Der mangler noget der holder måtterne på plads , hulgennemføringerne falder nemt af.

Michael C. Lyhne

Fantastisk service!!

Kundeservice

Forbedringer eller forslag

Jeg bestildte forkerte måtter til min Peugeot 307 Sw, syntes ikke at det fremgik af hjemmesiden at der var forskel på den og den almindelige 307.

Lars

Super service og fair pris. Men jeres måtte i førersiden er altså for korte.
Super service og fair pris. Men jeres måtte i førersiden er altså for korte.
Købte 2 sæt måtter 1 til konens kia picanto 2013 og 1 til min hyundai i10 2015. Og i førersiden mangler der minimum 5 - 7cm måtte unser bremser, kobling, speeder.

Hurtig forsendelse

Måtter som passer.

Ivan B

Hurtig. forventet kvalitet, god pris

Styrker

Det gik stort set som forventet

Forbedringer eller forslag

Jeg fik ikke en dispatch email, så jeg var noget uklar på hvornår den dukkede op. Kan selvfølgelig være den var røget i et spam-filter - men stadigvæk en lille plet på en ellers fin oplevelse.

Thomas Hagen

Super service og hurtig levering

Glenn Knudsen

Supper godt tilfris. Kanon det i har lavet.

Styrker

Har fået lavet bilmåtter til min bil. Og det er rigtig flot arbejde og er rigtig godt tilfreds med måtterne. Godt arbejde

Forbedringer eller forslag

Da manglet logo af format. Som jeg bete om. De var ikke lavet eller rigtig godt tilfris :-)

Mikael Sønderby

Middel

troede det kom fra Danmark

Dan Vingaard Jensen

Alt perfekt. Skulle have skrevet på mine måtter, havde dem efter 4 dage. De er flotte og helt perfekte, og prisen er heeelt fair. Kun positivt herfra!