Horloge werd netjes geleverd. Zitten leuke kaartjes bij, waaronder de vermelding dat er enkel retour gestuurd kan worden als beschermplastic, labels, stickers,… niet verwijderd zijn. Horloge dus gecontroleerd en aangezien er geen zichtbare gebreken zijn, beschermplastic verwijderd, omdat het anders niet mogelijk was om de tijd juist te zetten. Blijkt nu dat de grote wijzer volledig los zit en het horloge dus ook niet werkt. Dus was onmogelijk zichtbaar zonder de beschermplastic te verwijderen. Resultaat: het horloge kan niet retour gezonden worden en ik blijf zitten met een waardeloos horloge waarvoor ik bijna € 200 voor betaald heb. Super! Voel me best opgelicht nu met een horloge dat rijp is voor de prullenbak.
We zijn nu anderhalve maand verder. Horloge retour gestuurd voor herstelling. Na een paar weken het horloge terug ontvangen. Blijken de wijzers niet meer los te zitten, maar het is nog steeds niet mogelijk om de tijd in te stellen. Zou handig zijn als degene die ‘t herstelt ook even checkt of ‘t hersteld is. Blijkbaar is dat niet nodig.
Dus horloge maar weer eens retour gestuurd.
We zijn nu meer dan anderhalve maand verder. Niets meer gehoord, niets meer gezien en nog steeds geen horloge. Maar wel bijna € 200,00 lichter ?
Reply Luxeist:
Beste Andy,
Wat treurig om te horen dat uw horloge na reparatie toch niet naar behoren werkt. U mag natuurlijk verwachten dat u direct een werkend horloge ontvangt. We bieden u hierom oprecht onze excuses voor aan. U bent in contact geweest met de Customer Service en zij hebben u nogmaals een retourlabel opgestuurd. Wat vervelend dat u hiervan nog geen update over heeft gehad. Wij zullen uw kwestie uitzetten en met prioriteit onder de aandacht brengen. De customer service zal spoedig contact met u opnemen.
Nogmaals onze welgemeende excuses, we zorgen dat dit voor u opgelost wordt.