Write a review

97% of the customers recommend this company.

Dinie Potjes

Zeer goed en altijd netjes en vlot bezorgt.

Beste Dinie,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het team...
Beste Dinie,
Frisse groet,

Loes

Beste Loes,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle groet,...
Beste Loes,

Sheila

Beste Sheila,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Sheila,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Frans Mertens

Volgens mij het beste op de markt

Beste Frans,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Kathleen Dumortier

Goede producten en voordelig in bulk.

Beste Kathleen,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,...
Beste Kathleen,
Dorstlessende groet,

Marianne Melissen

Hele lekkere drankjes, zeer ruime keuze aan smaken. Heel makkelijk in gebruik.

Beste Marianne,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero...
Beste Marianne,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero 🌺
Dorstlessende groet,

Anonymously

Geweldig

Beste MB,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

Esther Spronk

Prima bedrijf nooit problemen mee gehad

Beste Esther,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Het team van...
Beste Esther,

Jamie

Beste Jamie,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke...
Beste Jamie,
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,

Ingrid Schenke

Wat een heerlijke uitvinding, al die smaken! Super!!

Beste Ingrid,
Beste Ingrid,