Write a review

97% of the customers recommend this company.

Nikart63

Uitstekend

Beste Nikart,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Wilma Coelet

Netjes en snel

Beste Wilma,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Blije groet,
Beste Wilma,
Blije groet,

Frans

Uitstekend en snelle levering

Beste Frans,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Beste Frans,

Henk Averesch

Snelle levering. Prima communicatie

Beste Henk,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
Vriendelijke...
Beste Henk,
Vriendelijke groet,

De Smedt Stephanie

Super

Beste Stephanie,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,...

Beste Daphne,
Beste Daphne,

Sanne

Beste Sanne,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...

Smaakvolle groet,

Jeannet Duijvestijn

Goede ervaring mee.

Beste Jeannet,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Jeannet,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,