Write a review

97% of the customers recommend this company.

Ellen

Duidelijke site

Beste Ellen,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Ellen,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊

Rieta Nieuwenhuis

Een constand bedrijf met heerlijk gevarieerde smaken.

Beste Rieta,
Beste Rieta,

Marjan need

Voor diabetes is dit geweldige drankjes , super makkelijk mee te nemen op vakantie. Voor het eerst van mijn dochters gekregen, ik bestel dit nu 1.5 jaar en ik vind het top heerlijke smaken zelfs een... Voor diabetes is dit geweldige drankjes , super makkelijk mee te nemen op vakantie. Voor het eerst van mijn dochters gekregen, ik bestel dit nu 1.5 jaar en ik vind het top heerlijke smaken zelfs een cocktail smaakje. Kan je toch leuk mee doen.

Beste Marjan,
Beste Marjan,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat we je kunnen helpen met je diabetes doormiddel van bolero. ook vinden we het fijn om te horen dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Edith

Netjes en correct

Beste Edith,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Beste Edith,

G. Klomberg

Snelle levering en prima smakend product.

Beste G,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊

Beste Theo,
Smaakvolle groet,...
Beste Theo,

Mootje

Paar keer besteld, gaat altijd prima

Beste Mootje,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Blije groet,
Het team...
Beste Mootje,
Blije groet,

Mirjam Freund

Snelle bezorging. Kwaliteit producten.

Beste Mirjam,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het team...
Beste Mirjam,
Frisse groet,

Olaf de Vries

Snelle levering en veel keus.

Beste Olaf,
Beste Olaf,