Write a review

97% of the customers recommend this company.

Nico

Beste Nico,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero...
Beste Nico,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero 🍇
Dankjewel,

Angelique Gorter

Website is duidelijk en overzichtelijk.
Contact via het formulier word binnen 1/2 dagen beantwoord.
Communicatie over je bestelling word keurig met mail aangegeven.

Beste Angelique,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,...
Beste Angelique,
Dorstlessende groet,

Sp

Helemaal geweldig.

Beste Sp,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Het team van...
Beste Sp,
Tevreden groet,

Nele Swerts

Kende de producten al, 1e maal besteld

Beste Nele,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle groet,...
Beste Nele,
Smaakvolle groet,

Anas

The perfect drinking decision ever

Evelyne

Verrassend lekker

Beste Evelyne,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het...
Beste Evelyne,
Zomerse groet,

Azam Assaad

Very good

Strengths, improvements or suggestions

you are doing good so far but some flavors should be removed from the list due to bad taste.

Bianca

Ik vind de smaak heel lekker en veel variatie.

Beste Bianca,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaken van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,
Het team van...