Write a review

97% of the customers recommend this company.

Eric Coenders

Goede producten, fijne service, nette prijzen

Beste Eric,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle groet,...
Beste Eric,

Dorethe

Super

Beste Dorethe,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,
Het team van...
Beste Dorethe,
Dankbare groet,

Truus Liefhebber

Bestelling snel in huis. Vriendelijk en een probleempje is zo opgelost.

Beste Truus,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Truus,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Christophe papier

Goede service en goede prijzen en producten

Beste Christophe,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero...
Beste Christophe,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero 🌺
Dorstlessende groet,

Agnes

Lekker snel en heerlijke limonade

Beste Agnes,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het team...
Beste Agnes,
Frisse groet,

Annet

Nooit geen problemen, binnen enkele dagen hebben we de bolero in de brievenbus liggen.
Het is heerlijk drinken als je moeite hebt met water drinken.
Ik zal het. Iedereen die ik ken...
Het is heerlijk drinken als je moeite hebt met water drinken.
Ik zal het. Iedereen die ik ken aanrader.

Beste Annet,

Beste Hermans,

Harry

Erg goed

Beste Harry,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Blije groet,
Het team...