Write a review

97% of the customers recommend this company.

Jolanda Dijkstra

Het bestellen ging lekker makkelijk en was snel binnen

Beste Jolanda,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Jolanda,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Andrea

Altijd correct en netjes verpakt

Beste Andea,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Andea,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

Claudia

Top bedrijf, snelle levering, prima.

Beste Claudia,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Het...
Beste Claudia,

Peter Maes

Levering zoals beschreven

Beste Peter,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero...
Beste Peter,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero 🍇
Dankjewel,

Beste Ed,

Een tevreden klant

TOP. KLASSE. SUPERLEKKER.

Beste,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
Vriendelijke groet,...
Beste,

Anne sofie

Altijd tiptop inorde van bestellen tot leveren

Beste Anne sofie,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Beste Anne sofie,