Luxeist

Write a review

Anouska Raktoe

Super snelle levering, heel erg tevreden met de aankoop

Anonymously

De producten zijn goed maar hun reclames zijn nep dus daar moet je het niet voor kopen.

Beste Youssef,
Bedankt voor uw review. We hebben u een mail gestuurd waarin wij vragen wat u precies bedoeld. We horen het graag! U kunt ons een mail sturen naar info@outletuur.nl

Sheila Mujkanovic

Ik heb helemaal niks ontvangen!!!!!!!!!!!

Beste Sheila,
Beste Sheila,
Bedankt voor uw review. Uw pakket is volgens de track en trace geleverd, u heeft aangegeven dat dit niet het geval was en wij hebben voor u een onderzoek gestart. Echter hebben wij vele mails naar u gestuurd waarin wij om uw medewerking vragen zodat wij het onderzoek konden afsluiten. Helaas hebben wij tot op heden geen reactie van u mogen ontvangen.

Nadia Moussaid

Goed ervaring bestelling was heel snel binnen gelijk de volgende de dag

R Clappers

Zover zo goed, vond het wel apart dat ik enkele seconde na het bestellen al een bevestiging van Post.nl kreeg dat mijn bestelling was overgedragen..

Alaimisema

Snelle levering en mooi

Anonymously

Ik heb een horloge gerkocht bij dit bedrijf en vrijwel direct teruggestuurd,omdat dit horloge niet aan mijn verwachtingen voldeed.

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te lezen dat uw horloge niet aan uw verwachtingen voldeed. We hadden u graag voorzien van een product waar u tevreden mee bent. Uw retour zal spoedig worden verwerkt door onze collega's en u zult daar automatisch een bericht van ontvangen.

michael jongmans

Uitstekende en snelle service.

Anonymously

Horloge snel verstuurt maar heb mijn twijfels of hij echt is kunt uw me dat bewijzen dat hij echt is