Luxeist

Write a review

Guido Van Miltenburg

Snelle levering van een mooi horloge!

Eric

Keurig geleverd, netjes op tijd, afspraak is afspraak.

KOEN

Zeer snelle levering. Prima product

Rudy van der Star

Ik heb inmiddels al 2 horloges gekocht en ik ben er zeer tevreden mee! Goede service ook! Ondanks dat de levertijd van mijn tweede bestelling wat langer duurde dan gebruikelijk is, blijf ik... Ik heb inmiddels al 2 horloges gekocht en ik ben er zeer tevreden mee! Goede service ook! Ondanks dat de levertijd van mijn tweede bestelling wat langer duurde dan gebruikelijk is, blijf ik Outletuur.nl aanbevelen en ga ik zelf weer gauw één of 2 horloges bestellen! Echt super!

Reply Luxeist:

Beste Rudy,
Dat is erg fijn om te lezen! Stuur ons een mail naar info@outletuur.nl voor een persoonlijke korting bij een volgende bestelling! ;)

Anonymously

Slecht ik krijg een defect product moet meer dan gewenst tijd investeren om een retour label te krijgen om het defecte product terug te sturen dan hoor ik er komt nog een beoordeling misschien kan... Slecht ik krijg een defect product moet meer dan gewenst tijd investeren om een retour label te krijgen om het defecte product terug te sturen dan hoor ik er komt nog een beoordeling misschien kan het gemaakt worden. Label printen bla bla is slechte eerste ervaring

Reply Luxeist:

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor uw review en wat spijtig om te lezen dat u problemen heeft ervaren met uw bestelling. U mag natuurlijk een werkend product verwachten en begrijpen u volkomen. U heeft van onze Customer Service een retourlabel ontvangen en zij zullen u spoedig informeren.

Marsida Nasufi

Snel geleverd en het lijkt een duure horloge met de gepaste doos erbij. Mijn vriend is helemaal te vreden

C. J Heemskerk

Een vijfde ster had gekund, maar ik heb nog steeds niet de gratis bijpassende armband gekregen.
En er is volgens post nl ook nog niks onderweg.
Verder vrij snelle communicatie en snelle...
En er is volgens post nl ook nog niks onderweg.
Verder vrij snelle communicatie en snelle levering, beter dan mijn eerste bestelling die ik maar afgeblazen had.
Heel even dacht ik toen dit is een nep site. Maar toch maar weer eens geprobeerd en het was uiteindelijk toch goed.