Luxeist

Write a review

Cleaning BA

Mooi horloge en in goede prijs snel levering dat verdient 5teren

Anonymously

Heel goed, was wek geschrokken omdat ik de bevestiging een dag later pas kreeg. Maar verder okey ben blij met de horloge maar het apparaatje om de band te verkleinen was niet sterk en stabiel genoeg... Heel goed, was wek geschrokken omdat ik de bevestiging een dag later pas kreeg. Maar verder okey ben blij met de horloge maar het apparaatje om de band te verkleinen was niet sterk en stabiel genoeg om de schakel eruit te krijgen dus ik moet er wel even voor naar de winkel.

Daisy Van Den heuvel

Kei goede service

Freddy Reugebrink

Prima snelle bezorging voor de rest ook professsionele zorg, echter heb horloge teruggestuurd omdat het mij bij werkelijk bekijken toch tegenviel. Hier kon u niets aan doen, echter de finaciele... Prima snelle bezorging voor de rest ook professsionele zorg, echter heb horloge teruggestuurd omdat het mij bij werkelijk bekijken toch tegenviel. Hier kon u niets aan doen, echter de finaciele afhandeling cq terugstorten aankoopbedrag is nog steeds niet geregeld. Tevens moet retour sturen voro mijn rekening, het geen duur is, maar ja dat had ik kunnen weten

Reply Luxeist:

Beste Freddy,
Beste Freddy,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons te schrijven. Ondanks uw tevredenheid van de snelle levering en zorg, begrijpen wij dat de langere verwerking van uw retour natuurlijk niet fijn is. Onze excuses hiervoor. De terugbetaling is inmiddels verwerkt.

M Sulaiman Farkish

Heel mooi en stijlevolle horloge
Wel beetje zwaarder dan ik bedacht