Luxeist

Write a review

L Coort

Echt een onwijs mooie horloge ontvangen. Eerste horloge binnengekregen na 4 weken (was niet op voorraad) maar die hebben we toch terug gestuurd. Andere besteld en die kwam 2 dagen later binnen en is... Echt een onwijs mooie horloge ontvangen. Eerste horloge binnengekregen na 4 weken (was niet op voorraad) maar die hebben we toch terug gestuurd. Andere besteld en die kwam 2 dagen later binnen en is helemaal top. Super bedankt..

Shirley

Oplichters!! Bestel je een horloge en betaal je is de levering niet door gekomen stuur je een mail zeggen ze dat ze het gaan oplossen. Na 4 weken nog niks. Stuur ik een mail terug dat het te lang... Oplichters!! Bestel je een horloge en betaal je is de levering niet door gekomen stuur je een mail zeggen ze dat ze het gaan oplossen. Na 4 weken nog niks. Stuur ik een mail terug dat het te lang duurt dus of ik m'n geld terug kan krijgen. Reageren ze nergens meer op nu ongeveer 10 mailtjes verder en nog geen reactie kan fluiten naar mijn geld en horloge.
Bestel hier nooit.

Walter van der Duim

Duidelijk, snel en mooi ingepakt!

Katalin Mayer

Ik heb wat i,k heb gekocht

John Van Campenhout

Ondanks negatieve reacties van anderen, heb ik deze ervaring niet. Keurig op de hoogte gehouden van leverdatum. Mooi horloge.

Rik Eeraerts

Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling ... heb op dit ogenblik nog 3 bestellingen lopen die niet direct voorradig waren, hoop oprecht dat dit ook even vlot verloopt en snel tot bij mij komt... Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling ... heb op dit ogenblik nog 3 bestellingen lopen die niet direct voorradig waren, hoop oprecht dat dit ook even vlot verloopt en snel tot bij mij komt ... groetjes

Murat Coban

Betrouwbaar en van hoge kwaliteit

Anonymously

Spijtig dat je geen cadeauverpakking bij krijgt, of een zakje van het merk