Zeer uitmuntende service. Snelle bezorging en gekregen wat wij besteld hadden.
Laila
De bestelling kwam ongelofelijk snel binnen. Vrijdag avond zeven uur plaats ik de bestelling en zaterdag ochtend om 10 uur is het al binnen?! Wat een service, en dan ook nog eens een bijpassende...De bestelling kwam ongelofelijk snel binnen. Vrijdag avond zeven uur plaats ik de bestelling en zaterdag ochtend om 10 uur is het al binnen?! Wat een service, en dan ook nog eens een bijpassende armband en een verstelling apparaat om mijn horloge kleiner te maken erbij, top!
Laurens
Uitstekende prijzen en snelle levering alsmede kwalitatief goede producten en dito verpakking. Ook het betaalgemak is prima voor elkaar. De bijgevoegde "gadget" cadeautjes en de kortingsvoucher...Uitstekende prijzen en snelle levering alsmede kwalitatief goede producten en dito verpakking. Ook het betaalgemak is prima voor elkaar. De bijgevoegde "gadget" cadeautjes en de kortingsvoucher maken het bij outletuur echt af tot een prettige winkelervaring. Niet twijfelen, gewoon je aankopen doen hier. Je krijgt zelfs korting als je met Ideal betaald (ook al is het maar 1 euro ;)).
Audrey
Snelle levering, ze zijn van de tijd. Horloge zit in een mooi doosje. Aanrader!