Net een zeer mooi Michael Kors-horloge ontvangen met een flinke korting, een gratis bijpassende armband en een jaar garantie, eveneens met korting! Wat wil je nog meer?
Asli
Snelle levering , goede kwaliteit
Pieter
Ze kunnen beginnen met telefonisch bereikbaar te zijn. En als je al mailt, zou het handig zijn dat je binnen een paar dagen, ik zeg dagen antwoord zou krijgen. Of als je iets terug stuurt dat ze dan...Ze kunnen beginnen met telefonisch bereikbaar te zijn. En als je al mailt, zou het handig zijn dat je binnen een paar dagen, ik zeg dagen antwoord zou krijgen. Of als je iets terug stuurt dat ze dan binnen een paar dagen, ik zeg een paar dagen te horen krijgt dat ze het in goede orde hebben ontvangen. Ik had een paar dagen nadien nog een horloge besteld. Een Hugo Boss van 170 euro met extra verzekering. (Toen wist ik nog niet waar ik aan begonnen was). Eigenlijk een leuk horloge en dus tevreden. Maar op een gegeven moment was het glas helemaal beslagen van vocht met druppels. En dat voor een tien atmosfeer horloge. Ook hierover mijn beklag gedaan. Tja, maar dat is normaal voor een horloge die zo goed tegen water kan…. Ja maar… Dat komt voor bij grote temperatuur verschillen. Is normaal mijnheer. Met andere woorden, dit horloge kan alleen gedragen worden bij constante temperaturen. Maar daar heb ik hem niet voor gekocht. Jammer dan mijnheer, het is wat het is. En die garantie dan, van 30 euro extra als er iets mis is met mijn horloge… Wat is er met twee jaar fabrieksgarantie? Jammer dan mijnheer. Wij zeggen dat dit is waar u voor gekozen hebt.
Yvette
Snelle levering, netjes verpakt. Heel blij mee
Justin
Goede service, kwaliteit producten en AfterPay is echt een uitkomst omdat sommige mensen de site niet helemaal vertrouwen maar het is echt 100% legit
A
Prima prijs en sneller levering.
Bonita
De horloge is kapot geleverd een oplossing is er nog steeds niet mailen me niet terug en telefonische zijn ze onbereikbaar echt slecht nu een week na levering nig niks gehoor waardeloos bestel er...De horloge is kapot geleverd een oplossing is er nog steeds niet mailen me niet terug en telefonische zijn ze onbereikbaar echt slecht nu een week na levering nig niks gehoor waardeloos bestel er niks zoo nu 3 weken verder 10 mailtjes verstuurd en nog geen reactie koop hier niks oplichters door hellemaal niet te reageeren maakt het alleen maar erger weer een aantal weken verder nog geen oplossing wat een oplichters