Ik heb al twee weken een horloge besteld maar nog niet gekregen. Ook paar keer email en whatsapp gestuurd, ze hebben niet beantwoord. Dat slechtste site tot nu toe wat ik mij gemaakt eerste en laste...Ik heb al twee weken een horloge besteld maar nog niet gekregen. Ook paar keer email en whatsapp gestuurd, ze hebben niet beantwoord. Dat slechtste site tot nu toe wat ik mij gemaakt eerste en laste keer
Ruud
Snelle levering!
Niek
Vlot en geen gedoe
Dennis
Levering was ee ndag eerder dan geplanned..gelukkig was ik wel thuis..
senna
De service is goed, er stond 2/8 werkdagen en binnen 2 waren ze der al dus heel snel, de prijzen zijn goed afgeprijsd voor echte materiaal, en helemaal goed instaat
Daniëlle
Dikke 9
Viera
Goed service, goed prijzen
Ines
Very fast delivery, nice packaging and beautiful watch
Yasmina
Top! Zelfs iets na 19u besteld en volgende dag geleverd. Goed ingepakt ook ?
Brigitte
Snelle en keurige levering. Netjes verpakt Het enige minpunt vind ik dat je zelf de retour portokosten moet betalen. Ik heb 2 horloges besteld waarvan er een niet geheel aan mijn verwachtingen...Snelle en keurige levering. Netjes verpakt Het enige minpunt vind ik dat je zelf de retour portokosten moet betalen. Ik heb 2 horloges besteld waarvan er een niet geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Dat kost je dan €7,25. Beetje jammer. Verder super webwinkel