Goedkope merkhorloges, van goede kwaliteit! Vandaag besteld voor 19u is morgen al je nieuwe horloge ontvangen. Ik zal zeker nog eens bestellen! Bedankt!
A.
Snelle levering.Horloge is precies dat wat ik besteld had
Guido
Snelle levering,dat machintje om de band te verkleinen is echt speelgoed moeten weggooiendadelijk stuk
Gulhan
Ze waren snel met leveren en je krijg ook de zelfde artikel hoe hij uit zit op de foto. Hier mee bedoel ik soms bestelje wat op internet krij je iets die er beetje op lijk
Jordan
Vraag Google om de beste prijs voor horloges en Google laat je vijftigmaal de pagina van OutletUur zien! No price beter then here! PERFECTE service en verzend tijd sneller dan jij je email adres kan...Vraag Google om de beste prijs voor horloges en Google laat je vijftigmaal de pagina van OutletUur zien! No price beter then here! PERFECTE service en verzend tijd sneller dan jij je email adres kan in type om de O! Zo lage Factuur tegemoed te zien !!
Hussam
Bon prix et bon service
Gwenn
Alles correct verlopen, en je word ook op de hoogte gehouden, we hebben deze maand al 2 horloges besteld, en alle 2 in perfecte staat geleverd. Top winkel is dit!!!
Mirela
Mooie horloge besteld, super tevreden! Vrij snel bezorgt.
Kitty
Mooie items, snelle levering en prima klantenservice. Al bij al een tevreden klant dus.