SNELLE LEVERING EN DE GOEDEREN ZEER NETJES VERPAKT.EN NA HET UIT PAKKEN ZIET HET ER ZEER MOOI UIT,EN DAT VOOR EEN KLEINE PRIJS.BEN ER ERG BLIJ MEE ??
Peter
Snelle levering...goed produkt...mooi geprijsd
Denise
Door ook telefonisch bereikbaar te zijn en je pakketje beter te versturen
Jessy
Omdat de product goed is en netjes geleverd. En ook een cadeau erbij Top. Echt een aanrader.
Aylin
Kan iemand mij van Outletuur helpen? Ik heb een mail gestuurd en via Whatsapp proberen contact te nemen maar helaas krijg ik geen antwoord... Ik heb een horloge besteld (en ervoor betaald) maar is...Kan iemand mij van Outletuur helpen? Ik heb een mail gestuurd en via Whatsapp proberen contact te nemen maar helaas krijg ik geen antwoord... Ik heb een horloge besteld (en ervoor betaald) maar is het mogelijk dat deze bestelling wordt geannuleerd? Ik kreeg net te horen dat deze al werd aangekocht... Ik wil het annuleren en mijn geld terug willen aub.
chiara
Duidelijke opvolging van order. Zeer te vreden
Jelte
Mijn product kwam allereerst twee weken te laat binnen, onder het mom van de coronacrisis en dus begrijpelijk. Vervolgens mist het gouden armbandje wat beloofd is bij de bestelling. Hier heb ik drie...Mijn product kwam allereerst twee weken te laat binnen, onder het mom van de coronacrisis en dus begrijpelijk. Vervolgens mist het gouden armbandje wat beloofd is bij de bestelling. Hier heb ik drie keer naar gevraagd. De eerste keer werd er verwezen naar de drukte en het product zal zo snel mogelijk geleverd worden. Een maand later werd mij verteld dat het armbandje binnen twee a vier werkdagen geleverd zal worden en wéér een maand later werd mij verteld dat het product geleverd zal worden wanneer het beschikbaar is. Al met al een zeer trieste service waarbij ik al drie maanden aan het lijntje wordt gehouden.
Kim
Super webwinkel. Erg goedkoop en super kwaliteit. Goede service. En de klantenservice is erg vriendelijk. ?
Niels
Van de afgesproken levertijd is geen sprake. Nog steeds geen horloge ontvangen na mijn bestelling van 14 Juni. Prima, ze was niet op voorraad, maar dan nog. Standaard email templates terug als...Van de afgesproken levertijd is geen sprake. Nog steeds geen horloge ontvangen na mijn bestelling van 14 Juni. Prima, ze was niet op voorraad, maar dan nog. Standaard email templates terug als antwoord. Vreselijk. Nu is mijn bestelling al 3 dagen aangemeld bij Post NL, maar blijkbaar nog niet ontvangen daar. Wacht nog 1 dag, anders ga ik mijn CC betaling terugdraaien. Totaal geen sympathie of enige menselijke vorm van contact mogelijk !!
BAJ
Het is een mooie overzichtelijke webwinkel, veel variatie en uiteraard erg goed geprijsd! Snelle levering in keurige boxen! Kortom super en de horloge's zijn echt heel gaaf, ik had er 2 voor mijzelf...Het is een mooie overzichtelijke webwinkel, veel variatie en uiteraard erg goed geprijsd! Snelle levering in keurige boxen! Kortom super en de horloge's zijn echt heel gaaf, ik had er 2 voor mijzelf en 1 voor mijn vrouw besteld! We komen snel terug voor meer mooie aanbiedingen.