Geweldige horloges en en goede en snelle levering ik raad iedereen aan op de site te bestelle
Ilse
Ben heel erg tevreden, horloge donderdag avond besteld en zaterdag middag al in huis!!! Horloge ziet erg prachtig uit, super deal met 50% korting!! Super blij mee!
Kevin
Zeer snel, mooie prijs
Evelinde
Snelle levering, en super mooi horloge voor vaderdag!! Iedereen blij! Ook heb bijgeleverde apparaatje om het horloge kleiner te maken was heel handig, binnen paar minuten horloge ingekort!Snelle levering, en super mooi horloge voor vaderdag!! Iedereen blij! Ook heb bijgeleverde apparaatje om het horloge kleiner te maken was heel handig, binnen paar minuten horloge ingekort! De gratis armband was ook super mooi! Helemaal bijpassend aan 't horloge.. Zwart+goud
Jenieta
Heel mooi Armani horloge besteld. Volgende dag ontvangen. In de bijenkorf vergelijkbaar horloge gezien veel duurder. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer hier mijn Volgende horloge halen.
Hamza
Snelle levering echt top ik kreeg het pakketje volgende dag per direct en echt een prachtig horloge en helemooie armband erbij gekregen en een gratis horloge versteller ben echt heel tevreden super...Snelle levering echt top ik kreeg het pakketje volgende dag per direct en echt een prachtig horloge en helemooie armband erbij gekregen en een gratis horloge versteller ben echt heel tevreden super ga zo verder??????