Telefonisch onbereikbaar, horloge komt kapot binnen. Op mijn vraag of ik een goed, werkend horloge kan krijgen (ipv de kapotte die ik heb ontvangen) krijg ik het antwoord dat het plastic folie...Telefonisch onbereikbaar, horloge komt kapot binnen. Op mijn vraag of ik een goed, werkend horloge kan krijgen (ipv de kapotte die ik heb ontvangen) krijg ik het antwoord dat het plastic folie er niet afgehaald mag zijn. Gek genoeg kan je de kroon van het horloge alleen bedienen indien het folie er af is, dus dit is een rare opmerking. Verder geeft het bedrijf aan dat er sprake zal zijn van waardevermindering vanwege het plastic wat er af is, wat zou betekenen dat ik nog moet bij betalen voor een goed werkend horloge. Ook komt er geen certificaat van echtheid bij het horloge, terwijl dit er wel bijgeleverd hoort te zijn. Vertrouw dit bedrijf niet meer en ga aangifte doen tegen de eigenaar van dit malafide bedrijf.
Kortom, wil je genaaid worden? Bestel dan vooral bij outletuur!
Rosalie
Als je iets ter reparatie aanbied, krijg je het niet meer terug. Ik wacht nu al 3 maanden op mijn teruggestuurde horloge.. Tevens worden er over de mail beloftes gemaakt wat ze niet nakomen....Als je iets ter reparatie aanbied, krijg je het niet meer terug. Ik wacht nu al 3 maanden op mijn teruggestuurde horloge.. Tevens worden er over de mail beloftes gemaakt wat ze niet nakomen. Klantenservice duurt erg lang en komen niet met een concreet voorstel.
hbm
Mooie prijzen goede service , en doen wat ze zeggen
Aimy
Mijn bestelling was zo in huis heel erg fijn! Ook was alles goed duidelijk aangegeven en kon je daarom makkelijk een bestelling plaatsen! Ik zou hier zeker vaker wat bestellen, ik ben erg tevreden!!
Paola
Van Augustus 2020 ben ik aan wachten voor mijn horlogedat in garantie is altijd
Abdelilah
Moest lang wachten op mijn bestelling + de omschrijving komt niet overeen met het product wat je krijgt. Dat is mijn ervaring!
Sylvia
Zeer mooie en kwaliteitsvolle horloges zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd
Marowa
Groot assortiment aan horloges van verschillende merken met een betaalbare prijs. Ook het verzenden gingen super snel! Na 1 dag kon ik mijn bestelling in ontvangst nemen. Super!