Communiceren met hun klanten, in plaats van niet te reageren op berichten en klanten maanden laten wachten op hun bestelling. Nav deze klacht (zo is althans mijn vermoeden) is er weer contact...Communiceren met hun klanten, in plaats van niet te reageren op berichten en klanten maanden laten wachten op hun bestelling. Nav deze klacht (zo is althans mijn vermoeden) is er weer contact opgenomen. Dit keer zou ik binnen 5 tot 8 werkdagen weer iets van ze vernemen. Geheel conform verwachting blijft een reactie wederom uit. Echt een waardeloos bedrijf. Ik heb al juridische stappen aangekondigd en ga deze ook doorzetten, het is nu een principekwestie geworden.
In februari een horloge besteld, deze kwam beschadigd binnen. Heb weken moeten mailen om ze het horloge te laten repareren. We schrijven nu juni en nog steeds geen spoor van mijn horloge. Heb de koopovereenkomst inmiddels ontbonden.
Kijk vooral op de reviews van trustpilot, ik heb het idee dat het bedrijf op deze site zelf heel veel positieve recensies achterlaat.
Souhaila
Ik bestel al jaren mijn horloges via outletuur. Ik zou mijn horloges nergens anders meer willen kopen. Outletuur levert de beste service en zijn ook klantvriendelijk. Ik zou zeggen; ga zo door...Ik bestel al jaren mijn horloges via outletuur. Ik zou mijn horloges nergens anders meer willen kopen. Outletuur levert de beste service en zijn ook klantvriendelijk. Ik zou zeggen; ga zo door Outletuur!
Sofie
De website is zeer overzichtelijk en bestellen ging vlotjes. Plots zag ik van overal zeer slechte recencies komen, waardoor ik echt begon te denken dat ik opgelicht was. Maar toen kwam het...De website is zeer overzichtelijk en bestellen ging vlotjes. Plots zag ik van overal zeer slechte recencies komen, waardoor ik echt begon te denken dat ik opgelicht was. Maar toen kwam het verlossende mailtje dat het uurwerk verzonden was. Er zat wat vertraging op de leveringen wegens heel die CoViD19 toestand. De opluchting was groot toen het pakje aankwam. En het belangrijkste...mijn man was zeer blij met zijn geschenk voor zijn verjaardag. Een beetje later, maar beter laat dan nooit. Zeer tevreden, goeie kwaliteit. Ik bestel zeker nog eens.
Omar
Goede kwaliteit, mooie aanbiedingen en snel geleverd!
Bayram
Alles is netjes afgehandeld en m’n horloge is gewoon uitstekend en netjes met alles erbij zoals vermeld. Voor mij zeker een aanrader.
Margot
Goede prijzen en daarna alles netjes verlopen.
Katja
Scherpe prijzen met een top service! En snelle reactie op een vraag dat werd gesteld via whatsapp
sylvana
Snelle levering goede prijs kwaliteitsverhouding
Dani
Goede kwaliteit
laura
Snel geleverd en ontzettend goede kwaliteit! Erg tevreden.