Omdat ze goed kwaliteit leveren voor een normale betaalbare prijs en ze zijn snel
Nancy
Snelle service
frederik
Ik ben erg verrast dat het zo snel allemaal in zijn werk is gegaan, tevens de opvolging via de pc en dat er nog een bijkomende verrassing bij zat (dat armbandje ), echt tof ik kijk er al naar uit...Ik ben erg verrast dat het zo snel allemaal in zijn werk is gegaan, tevens de opvolging via de pc en dat er nog een bijkomende verrassing bij zat (dat armbandje ), echt tof ik kijk er al naar uit als ik ooit nog iets wens te bestellen dat het dan via deze weg kan gaanof zou het zeker aanbevelen bij vrienden
ruud
Goede snelle service
mike
Snelle service, goede kwaliteit, voor een goede prijs. Top!!
Dewanand
Super snel geleverd! En heel netjes ingepakt. Super!!! Uitstekend Super.
Tom
Snel en dus ook betrouwbaar!
Sylveer
Heel mooie horloges en een snelle levering , waarvoor dank ?.
Carine
Service 10/10
M.K.
Mijn ouders bestelden twee horloges (1 van Diesel, 1 van Michael Kors). Die van Michael Kors hebben we ontvangen (in prima staat), maar die van Diesel niet.... In de mail staat er dat de bestelling...Mijn ouders bestelden twee horloges (1 van Diesel, 1 van Michael Kors). Die van Michael Kors hebben we ontvangen (in prima staat), maar die van Diesel niet.... In de mail staat er dat de bestelling is afgerond. Na meermails te mailen, proberen contact op te nemen via Facebook enz... GEEN enkele reactie terug! Dit is NIET normaal. PUUR OPLICHTERIJ!! Wij laten het hier niet bij desnoods nemen we de nodige stappen!!