Heel snel & goedkoop & het beste van allemaal is dat het gwn echt is
Albert
Prijs en kwaliteit zeer goed. Leuke attentie krijg je er ook bij, en snelle levering.
Elly
Mooie merk horloge voor een lage prijs en ook nog een super gave armband erbij gekregen, Top
Amy
Jullie hebben een ontzettend snelle levering het was zo thuis! Heel origineel met een armbandje er bij twv. €49 euro! Het is heel netjes verpakt echt een aanrader om hier te bestellen!
A
Goedkoop en leuke horloges top webwinkel
Yassir
Perfecte levering..zijn altijd op tijd zoals aangegeven
Cindy
Super snelle Levering
Malika
Door de de beloftes na te komen van prijs garantie, en niet met de zever afkomen dat de andere een site is van buitenland dn niet te vertrouwen is !! terwijl jullie zelf van buitenland zijn. En wat...Door de de beloftes na te komen van prijs garantie, en niet met de zever afkomen dat de andere een site is van buitenland dn niet te vertrouwen is !! terwijl jullie zelf van buitenland zijn. En wat betreft bijpassend armband bij de horloge heb besteld, is verre van 1 van bijpassend. Horloge is wit met rose en dan noemen jullie een armband van zilver met zwarte koordjes bijpassend en is zeker geen 49 euro waard!!! Wat betreft mij zal jullie zeker niet aanraden.
Slavica
Mooie prijzen en goed kwaliteit!
Marilyn
Inderdaad ! Mooie prijzen, ben goed op de hoogte gebracht wanneer mijn bestelling geleverd zou worden .. en mij date vind hem GEWELDIGG , geen verstand van mannen cadeau’s maar hey .. Armani + blauw...Inderdaad ! Mooie prijzen, ben goed op de hoogte gebracht wanneer mijn bestelling geleverd zou worden .. en mij date vind hem GEWELDIGG , geen verstand van mannen cadeau’s maar hey .. Armani + blauw is echt de combinatie die je maar kan bedenken.
Vraag daarom altijd wat zijn lievelings kleur is .. dat heb ik dus gedaan toen kwam ik op de blauwe horloge van Armani en hij is geweldig ! Dus ik raad deze webwinkel aan , snelle service & goede service en een happy vent natuurlijk