Luxeist

Write a review

michel

Prima bedrijf , geen klachten!

Edward

Uitgebreid aanbod met duidelijke specificaties, zeer scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering! Dikke duim!

Bryan

Product wordt netjes afgeleverd en heeft een mooie prijs voor de kwaliteit.

Amezian

Ik heb nog steeds geen armband ontvangan van jullie.meer dan een maand gelden heb ik 2 horlogesbesteld en krijgnormaal 2 armbanden bij.het het ergsteis het is nietvoor mij.van mijn zus wat gaat ze... Ik heb nog steeds geen armband ontvangan van jullie.meer dan een maand gelden heb ik 2 horlogesbesteld en krijgnormaal 2 armbanden bij.het het ergsteis het is nietvoor mij.van mijn zus wat gaat ze denken.?outletuur

Jelle

2 tot 6 dagen levering werd er aangegeven, na 2 dagen thuis bezorgd en zeer tevreden met alles!

Thea

Zeer scherpe prijzen voor super merk artikelen...

Rachid

Ze hebben snelle service en zijn klantvriendelijk

Sanne

Snelle levering en het product was super netjes verpakt. De daarbij horende spullen zaten er ook netjes bij zoals gezegd. Mooie prijs voor de horloge en een super mooi armbandje bij gekregen. Ben... Snelle levering en het product was super netjes verpakt. De daarbij horende spullen zaten er ook netjes bij zoals gezegd. Mooie prijs voor de horloge en een super mooi armbandje bij gekregen. Ben super blij met mijn aankoop en

Sameera

Perfecte snelle service en afhandeling. Toppers!