Luxeist

Write a review

Andrea

Snel en goed verpakt komt het binnen

Nathalie

Heel snel en correct, echt super tevreden

Demet

Snelle levering indd, orgineel kwaliteit als bijenkorf exact zelfde orgineel

Marja

Wat ze beweren is waar, bezorging, zeer op tijd goed en veilig verpakt en goede prijzen dus zeker aan te raden

Maichel

Alles is duidelijk snelle levering en exact zoals afgebeeld en beschreven

Nadia

Snelle levering,en nrtjes verpakt. Inc Met een horlogeverkleiner

Renate

Ik heb de bestelling van vrijdag nog steeds niet ontvangen, terwijl het zaterdag geleverd zou worden. Op de mail die ik stuur heb ik nog steeds geen antwoord..

Martijn

Een dikke 1,5 jaar geleden heb ik een Armani horloge gekocht bij OutletUur, op eerste instantie nette prijs voor horloge en de levering was oké. Maar nu begint het glas van mijn horloge los te... Een dikke 1,5 jaar geleden heb ik een Armani horloge gekocht bij OutletUur, op eerste instantie nette prijs voor horloge en de levering was oké. Maar nu begint het glas van mijn horloge los te laten, aangezien OutletUur 2 jaar garantie geeft, heb ik daar een vraag over gesteld. Nu zeggen ze dat ze binnen een dag reageren, ik wacht nu 2 weken en heb nog steeds geen reactie. Vind dit niet kunnen, op zijn minst verwacht ik een reactie dat het druk is en dat het wat langer gaat duren maar die heb ik ook niet gehad. Het voelt alsof ze je gewoon negeren. Ben teleurgesteld, zeker omdat ik in eerste instantie best te vreden was.