Luxeist

Write a review

Etienne

Donderdagavond laat een uurwerk besteld...zaterdagmiddag afgeleverd....prima uurwerk zoals gevraagd en ook belangrijk... een prima opvolging van zowel OutletUur en PostNL....dus:beoordeling... Donderdagavond laat een uurwerk besteld...zaterdagmiddag afgeleverd....prima uurwerk zoals gevraagd en ook belangrijk... een prima opvolging van zowel OutletUur en PostNL....dus:beoordeling UITSTEKEND is hier 100% terecht.Nogmaals dank.

Bettina

Heel erg bedankt, mijn man is superblij mee met zijnprachtige Armani-horloge.

Deveny

Kreeg me bestelling snel thuis en was goed in gepakt ben er heel blij mee

Silvia

Snelle leveringen een duidelijkewebsite

H

Heel tevreden kwaliteit is goed en snelgeleverd

Arend

Snelle en nette levering.netjes verpakt.

Selim

Het opsturen van de horlogeging goed. Een dag na de bestelling kreeg ik mijn MK doosje op mijn adres bezorgd. De melding van het certificaat van echtheid klopt niet. Na dat ik per Whatsapp en e-mail... Het opsturen van de horlogeging goed. Een dag na de bestelling kreeg ik mijn MK doosje op mijn adres bezorgd. De melding van het certificaat van echtheid klopt niet. Na dat ik per Whatsapp en e-mail heb dat opgeëist, kreeg ik de excuus dat voor de MK-horloges geen certificaat van echtheid bestaan. Ik vind het ook jammer dat de horloge lopend was. Ik weet dus nu niet hoe lang ik nog met het batterijtje kaan doen.

Edwin

Prima website! Afspraak is Afspraak!!